10

Анонимен

преди 1 година

И аз искам да плащам осигуровки 2%. Останалото да ми го покрие бюджета. Антикризисно, че таксита са най- важния дял от икономиката спор няма. *** и за мен да има.

9

Анонимен

преди 1 година

Явно става дума за столицата. Там последно се качих на такси от чакащите пред Ц Гара през 2011 или 12та год. Имаше някаква "помпа" и като зяпам навън слага по 50-60ст. Като станаха 20лв, го спрях и слязох. Обадих се на централа. Дойде таксито и ме закара за 6лв. Оттогава ходя само с кола, въпреки че е поне 5-6 часа път. При нас има фирми с чисти коли и без разни измами, но почти винаги се чака, защото карат.

8

Таня

преди 1 година

Не съм се возила в такси от студентските ми години. Смръдльовци, дрипави, мизерни коли, ужас. Или сама си шофирам или ако сме излезли с приятелки и сме обърнали няколко коктейла си викам "drink&drive" услуга.

7

Анонимен

преди 1 година

Защо не намалят броя на такситата, прекалено много са и после реват, че нямат клиенти и веднага да увеличават тарифата. Те хората ги копаят парите да ги дадат на бакшишите.

6

Анонимен

преди 1 година

Всеки който го мързи да работи става бакшиш, а и искат да взимат много пари за висене по стоянките и после за два курса да си направят парите. Вече не помня кога за последно съм ползвал такси, със сигурност са повече от 10 години.

5

Анонимен

преди 1 година

Несъм се качвал в такси сигурно от 20 год. В моя град такситата обикновенно разнасят наркотици и карат проститутките на околовръстното. *** може и клиенти някакви да возят бъ ли го.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз веднъж се качвам на едно такси. Гледам го шофьора, че нещо не е много добре видимо, унил. По пътя започна да ми говори как задлъжнял към банката, НАП го гонели, в казиното проиграл всичко, загубил семейството си, децата не искали да го виждат и надува колата. Викам, добре бе човек, успокой СА, ша ти дам 10 лв. отгоре, ама намали малко, ша хванеш да *** пребиеш някъде.

3

догодина пак

преди 1 година

наново и задължителна такса бакшиш към касовия бон в размер от 20%

2

Az

преди 1 година

Да ги направят и 5лв на км,пък да чакат клиенти....

1

Анонимен

преди 1 година

Който е не доволен на друга работа)