42

Ха ха ха

преди 1 година

До dsadsada 33. Какво украйна те гони, това си е част от Русия. И земята и хората са руси.

41

Данчо

преди 1 година

Не само в Сърбия, а 80% от европейското население е против санкциите спрямо Русия, но никой не пита народа. Лай.нянка решава. Европа е под американско робство.

40

Моля моля ....

преди 1 година

До СТОП ВОЙНА 43. Може би в днешна Сърбия все още помнят бомбардировките през 1999 г. Тогава никой не се възпротиви, а ние си дадохме небето и подпомогнахме убийството но десетки хиляди мирни хора. Сега отново даваме оръжие и подкрепяме войната в Украйна. Истинските щети не са от Кремъл, а са от наглите англосаксонци. Америка разпалва войне по цял свят.

39

СТОП ВОЙНА

преди 1 година

Целта на военния терор срещу народа на Украйна са максимални ограбващи Руския народ санкции .. По този повод се стреля сватбарски срещу Киев и други градове ..Убиват се мирни жители показно.. бомбандират се населени места .. разрушени са хиляди домове..КАкто изреваха вчера подставени на власт провеждащи терора срещу Българо православните в РУСь ограбили им златния резерв и натрупаните трилиони в западни банки.. ДА се провери какви шети нанесоха на Русия и Украйна наркоманите на власт в Кремъл..

38

Анонимен

преди 1 година

Сръбският шовинизъм по нищо не отстъпва на руския. Сърбите все още не могат да прежалят раковото образувание Югославия когато сърбите колеха и бесеха съседите си.

37

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Сърбите са абсолютно прави.Защо мисля так? Защото всъщнлст санкции срещу Русия няма.Турция,Казахстан,Азербаджан,Грузия,Украина продават руски стоки в ЕС.За да има ефективни санкции срещу Русия същите трябва да са срещу всичните й съюзници,а това не се случва.Тези фалшиви сакнкции са срещу нас.И ако има санкции,то защо 60 милиона руснака бяха настанени привилегирлвано в последните месеци? Няма санкции,а руско-украинска окупация на ЕС,дами и господа.

36

Весеминъ 7112136860

преди 1 година

Сърбите са абсолютно прави.Защо мисля так? Защото всъщнлст санкции срещу Русия няма.Турция,Казахстан,Азербаджан,Грузия,Украина продават и от пиле мляко в ЕС.За да има ефективни санкции срещу Русия същите трябва да са срещу всичните й съюзници,а това не се случва.Тези фалшиви сакнкции са срещу нас.И ако има санкции,то защо 60 милиона руснака бяха настанени привилегирлвано в последните месеци? Няма санкции,а руско-украинска окупация на ЕС,дами и господа.

35

БАНко

преди 1 година

В БЪЛГАРИЯ 3/3 !!!!

34

Българин

преди 1 година

А защо не го написахте "Едва малко над 15 процента от сърбите са за въвеждане на санкции срещу Русия"?

33

Ако направят

преди 1 година

Запитване и в другите европейски страни и там ще в същото. Ама няма.

32

Анонимен

преди 1 година

То и ние не изгаряме от желание да подкрепяме санкциите,но както винаги народа никой не го пита.В последните 20 години сме все едно колония на ЕС и САЩ.

31

Анонимен

преди 1 година

Нищо не знаете как е започнал конфликта, защото нашите медии следват като замаяни запатадната риторика, а от там няма как да научите истината Така, че забраветесилните изхвърлания ида не дойде скоро ден да се хапете отзад и да се питате как се оставихме да ни заблудят така.

30

Анонимен

преди 1 година

Гледайте видеата на Коцето

29

Сър Пичук

преди 1 година

А вие русоробите забравяте клането на българи в Македония на "черната Коледа" поръчана от сръбските ***, и се продавате за шепа рубли. Сърбия и Русия са най-големите ни врагове в новата ни история, но след 44 се учеше това, което нарежда ха от Мордор. Забравиха се герои като генерал Иван Колев, защото е громил руски 0рки в Добруджа

28

мда

преди 1 година

Сърбите помнят натовските бомбандировки. С Русия ще са.

27

Соросопийските медии

преди 1 година

Пропагандата е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората във връзка с някаква кауза или позиция, която облагодетелства дадена група или личност. Често вместо безпристрастни и доказани факти, пропагандата може да представи съзнателно манипулирана информация с цел заблуда на обществото.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 А за избитите в Донецк и Луганск от украинците от 2014 д0 2022 г. , за да не станат и те като в Крим, поздравления няма ли да има....

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 И русофили и русофоби са от ,,един дол дренки,,, щом са българи...., затова сме на тоя хал.

24

Анонимен

преди 1 година

Леле, издигнали поздравление за рождения ден на този злодей върху билборд! От братята сърби...А украинците не са ли им братя? Да бяха го поздравили и за избитите от бомбардировките невинни деца и цивилни в Буча, Мариупол, Донецк, Луганск....

23

То се очакваше

преди 1 година

За това са сами и изолирани в Европа. Утре и шенгенски визи и да хващат пътя за Москва.