39

Анонимен

преди 1 година

Никакъв диалог. Бой по канчето и референдуми. Цяла украйна трябва да влезе в границите на Русия. И прибалтика си е Русия. Горбачов се продаде на американците за една смотана пица.

38

Анонимен

преди 1 година

Пуста лакомия за територии.

37

Анонимен

преди 1 година

И труженичките на Околовръстното са готови да ... с всеки, стига да плати по тарифата. Такава труженичка е и Стефан Янев. Готов е да се договаря с всеки, дори с Мутрата да колаборира ... Хвала на такива труженички.

36

Зевзек

преди 1 година

Що бе Марче, искате още нещо да анексирате ли? Вашите преговори завършват с анексия или война.

35

Жалко че

преди 1 година

това е поредната уважавана по рано българска медия превърната в пропагандна хамериканска платформа

34

Анонимен

преди 1 година

Сиалог няма, Росенчо.

33

Анонимен

преди 1 година

Преговаряли с всеки, а си правят каквото ТЕ сами си решат! Захарова е патологично арогантна и нагла и лъже на поразия. Всички там в Кремъл са психо.....

32

кгб курви

преди 1 година

и тък държавата им е като всяка рускиня готовада се пусне на всеки с панталон

31

Лично мнение

преди 1 година

Никога не вярвам на руснаци.Преди войната в личен разговор с възрастен руснак,споделих мнение,че младите руснаци са различни от по старите. Руснакът ме погледна съжалително и ми каза,когато са сами, ако знаеш руснаците как се надъхват един друг.

30

да ама пих

преди 1 година

маша, аз и ти да преговаряме у нас или у вас. така ще те излижа докато ми го лапкаш че ще забравиш и санкции и всичко. После леко ще ти го вкарам докато ме прегръщаш силно и за десерт ще ти напълня фурната

29

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами да преговаря със Сирия, Иран, Уганда и Северна корея, в цивилизованият и демократичен свят страните са заинтересовани рассия немедлено да се оттегли от окупираните украински територии, да изтегли зелените си човечета и от Крим, да покрие всички щети които нанесе на Украйна, да предаде Кремълският военнопрестъпник на международен съд и всеки руснак да си посипе косите с пепел в знак на съпричастие с десетките хиляди избити украински граждани от путинските мародери ... !!!

28

Асен

преди 1 година

Марийке ,Ами сега?Припари ви под краката и вече искате преговори,така ли?Лично мое мнение е,че може би и Украйна има някаква вина за конфликта, но вие руснаците тръгнахте по най-грубия и брутален начин.Тази война е позор, и поне две поколения руснаци ще носят този позор пред света (както немците след ВСВ).Хайде,Маре, пий си водката и си лягай :)

27

Анонимен

преди 1 година

Глупости. Не слушайте какво говорят, а гледайте какви ги вършат ра6истите.

26

Ердоган

преди 1 година

Марийке, що не ми вдигаш телефона бе ханъм? Султан Ердо ща взима в харема да хвърляш гюбeци на бяcни кючeци.

25

Мужик

преди 1 година

Захарке, Лукашенко, Ким Чен Ун и аятoлacите се скъсаха да ви звънят за преговори пък вие все на запад гледате.

24

Анонимен

преди 1 година

До Е? Рускините са рядко отвратителни, независимо как изглеждат, а за най-красивата жена - по световните подиуми доминират бразилки, чехкини, французойки и италианки. Руските "красавици" доминират само в класациите на тънките канали. :))))

23

Супер мадама е

преди 1 година

Много ме кефи как врякат козяците на статия за Захарова .

22

Евроатлантик

преди 1 година

Ей да не бях гей , щях да се оженя за Захарова..

21

Анонимен

преди 1 година

Другарката Пресалкаше пак се е натряскала .

20

Активист БСП(к)

преди 1 година

Преведено на *** език Маша казва дайте да спрем дотук, бития-бит, евания-еван, дайте да си стиснем ръцете, да очертаем новите граници и така. Все едно Хитлер да се обади на Сталин през 1942 и да каже дайте да приключваме военните действия и да започваме преговори. Маша преговорите ще започнат когато ви изритат от Крим или по-лошо когато украинската армия стигне до Москва.