41

quo vadis uncle Sam

преди 1 година

Ами защо са всички тези световни икономически кризи, надявам се скоро на всички да им просветне вклячително и на Англосексиджендърите, че тая кауза е умряло куче..Но се радвам, че едно нещо ги крепи във вярата им макар и да е Умразата им към славяните, пак е нещо, пак е вяра и значи има още надежда.

40

Инвеститор

преди 1 година

Ами, така ще е. Щом като президентът им дава доларите за Украйна, сигурно ще стават все повече тези, които живеят от заплата до заплата. В България нещата са си доста по-добре. Повечето хора дори и спестяват от заплатите си, а някои от тях дори и инвестират в акции.

39

Финансист

преди 1 година

Нека да са 3/2 от американците, които живеят от заплата до заплата. Така ще е, докато президентът им изпраща доларите им за Украйна. Те са си го избрали, а не аз.

38

Моше

преди 1 година

Всъщност са много повече. Особено много са сред хората без квалификация и всякакви общи работници . Дори и за хората със стаж и сериозна професия стана доста трудно. Заплатите са добри ... но, разходите растат постоянно. Битови сметки ... наем... осигуровки... данъци... Идва момент в който трябва да избираш, или да ядеш или да си платиш сметките . Впрочем има много хора които се оправят , но и много са тия които бързо закъсват и се озовават на улицата ... САЩ не е за всеки. И въобще НЕ Е РАЙ .

37

Анонимен

преди 1 година

Не са две трети ! Три втори са ...

36

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се поясни,че става дума за хора дори с 6-цифрени,но ГОДИШНИ БРУТНИ доходи,а не за месечни доходи след данъците.Аман от "грамотни Бг журналисти"!

35

Абе

преди 1 година

Абе, виждам милионна щатска емиграция пРосията, Германистан, Великопастан, Мексико, Чайнатаун, Дубай

34

Анонимен

преди 1 година

Това,че карат от заплата до заплата, не означава, че са зле. Просто много харчат. Не искат малко да се посвият. То и тук много хора са така - просто си реват.

33

Анонимен

преди 1 година

До 22 : защо някой трябва да ми дава право да наричам нещата с истинските им имена? Като са аутсайдери ще ги наричам така. А на теб кой ти е дал право да определяш какво ще говоря?

32

Анонимен

преди 1 година

Ние и до заплата не можем да го докараме.

31

Олимпий Панов

преди 1 година

Ами в България как живеят?

30

Анонимен

преди 1 година

САЩ бяха що-годе качествена държава до 2000 година включително, след това тръгнаха рязко по нанадолнището и вече за емиграция там мечтаят само такива от много изпаднали страни от Третия свят.

29

Кръстьо

преди 1 година

Да им съберем по една заплата.

28

НЯКОЙ

преди 1 година

В България две трети " не могат да доживеят и до заплата "

27

Анонимен

преди 1 година

В САЩ най големия проблем са жилищата които са ужасно скъпи. Една обикновена дървена къща струва най малко 300 000 долара. Там потъват почти всичките пари на хората. За наеми и за жилищни кредити. И естествено за автомобили и разходи. В САЩ без кола не може. В България също поскъпнаха жилищата в градовете но повечето хора тук имат наследствени имоти заради демографската криза. Тук скъпите жилища все още не са проблем за повечето хора. А и в провинцията по селата все още има много евтини имоти.

26

Анонимен

преди 1 година

До До 8 - Че то да не е само в Америка така - Почти в сял свят е така , ама върви го об яснявай на *** дето си живеят розовия свят на Американската мечта ! Всичко е лесно докато родителите ти плащат тока , интернета , цицте , джуките и телефончето да се фукаш по социалните мрежи със селфита колко си *** и как мечтата ти е да хванеш футболист или надуваема кукла !

25

Физик

преди 1 година

До Анонимен 22 - АМАН от *** със самочувствие - Ако паднеш в морето и те лапне някоя акула няма да потъне , че си ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ !

24

До 8

преди 1 година

Изплащат кредити. В САЩ повечето хора живеят на кредит. Купуват си къщи, коли и много играчки и после цял живот изплащат. Отгоре на всичко доста са затънали и в студентски кредити по 150-200 хил.. После таман завършат и айде още едни 300-400 хиляди за къща и кола. В САЩ се вземат големи кредити. Не е като в България. Там който има голяма заплата взема милиони кредити.

23

Анонимен

преди 1 година

Много са зле, едвам свързват двата края

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 - Я да НЕ обиждаш хората бе МУ-хЛьо ! Кой ти дава правото да наричаш другите " ауйсайдери" - Ти какъв си бе - да не си КРАЛ или и ти си САМОЗБРАВИЛ се "развит ЕвроАтлантик " ?!