25

Кико

преди 1 година

Невежеството ражда идиотизъм

24

12

преди 1 година

Ами така е, отгледахме поколение от неблагодарници, чиито прищевки задоволявахме веднага и в пълен обем, не ги научихме на труд, уважение, смиреност, не знаят какво е студ, глад, дори какво са битови сметки-мама и тати естествено плащат.Та за това се чудят каква кауза да подхванат.

23

Анонимен

преди 1 година

Вихри се хибридна путинска война в Европа. Поредна проява!

22

Без петрол и газ?

преди 1 година

Ами да дадат личен пример тези екоактивисти, вместо да цапат скъпи неща, изработени чрез висококвалифициран труд. Като предлагат да няма нефт, тогава например тези двамата да предложат на някое семейство да се откаже от автомобила си и да ползва каруца, а в каруцата да се впрегнат да я теглят тези, които са размазали тортата. Така ще е справедливо.

21

Анонимен

преди 1 година

Психи*чно бол*ни зелени неграмо*тници! Облечени и обути с петролни продукти! Крал Чарлс е по зелен и от тях, но просто*тията ходи по прос*таците!

20

Щерю

преди 1 година

- А, бе, къде да отида и какво да кажа - та да ми размажат и на мен една торта?

19

Евала

преди 1 година

Пак някое богато еврейче спонсорира измислен протест. Както преди антиглобалистите, те също бяха агресивни и с размътени глави. Кой знае босът как се е кефел, да юрка тълпата наляво-надясно. Нещо познато и у нас, същите размътени глави, да им благодарим за инфлацията и бъдещите заеми.

18

Сатир

преди 1 година

Да си отработят щетите с труд. В чистотата винаги има място. За да е по облагородяващо, дълго и безпочивки.

17

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха засадили 100 дръвчета щеше да има 100 пъти по-голяма полза от тези активисти.

16

Шорошутки

преди 1 година

Шорошутести

15

откачалки

преди 1 година

Малко ги бият после, за това. Но да унищожаваш световно култтурно наследство по такъв начин си е за бой. Не говоря за статуята на чарлз, за картините става дума. Хранят се от медийното отразяване, ако никой не пише за тях, ще измислят нещо друго и ще оставят картините на мира. Ама медиите не могат да се удържат.

14

София

преди 1 година

По-лошото е, че такива безполезни индивиди могат да се появят и на родна почва, и да почнат да сквернят български светини в некоя галерия/музей.

13

Анонимен

преди 1 година

Докато тия еко-терористи не изядат хубави, тлъсти присъди - ще продължават с елементарния вандализъм.

12

Анонимен

преди 1 година

Малко му е на тоя прелюбодеец, трябваше да му размажат камилска *** върху муцуната :)

11

Анонимен

преди 1 година

Добре я пльоснаха, хареса ми!

10

Бай 100ян

преди 1 година

Гнусните екоактивисти не трябва да имат дрехи , храна, електронни устройства ,осветление и всичко подобно. Всеки един продукт на тоя свят има своя въглероден отпечатък . Тоест без петрол няма как да бъде произведен ,транспортиран и продаден . Дори парите да стигнат до твоя джоб се изразходва не малко количество петрол .

9

Vans

преди 1 година

В затвора за вандалство и една солена глоба и тия пикльо*ци ще се успокоят малко

8

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази охрана която пуска хора с торти,пюрета и не знам си какви още храни. Особено когато вече се очаква,че ще има такива нападения

7

Анонимен

преди 1 година

Някой мастит сериозно плаща, организира и осигурява отразяването на вандалите в медиите. Удобна кауза за отвличане на вниманието от катастрофалната война, която е въпрос на време да стане световна ядрена...

6

Анонимен

преди 1 година

До 2050 няма да имате семейства за изхранване. Вече експериментират и върху бебета препаратите. Училищата пълни с аути / специални деца. А след инжекциите размножаване се предвижда само чрез пъпкуване /който успее да се адаптира към генетичните промени на терапията/