6

обаче

преди 1 година

Ако и поискат акъл, няма как да даде.

5

Уточнение

преди 1 година

До О чуденПолицията, не че я защитавам, но не може да тикне никой в затвора. Това е работа на съдилищата. За това имаше една точна фраза "Ние ги хващаме, а те ги пускат"

4

О чуден

преди 1 година

Интересна работа...всички престъпници са добре познати на полицията от години ама тя така и не ги тика в затвора както е по закон а си пият кафето заедно!

3

Ами....

преди 1 година

познатия сега да възстанови парите на жената. Какъв де>>бил трябва да си за да не си защитиш телефона?

2

Този Който

преди 1 година

Всички смартфони имат бая защити срещу нерегламентиран достъп - пръстов отпечатък, фигура, пин и пр. Отделно, при кражба може да си занулите телефона дистанционно, чрез мобилната мрежа или wifi. Отделно, за да може злонамерените лица да злоупотребят трябва да го закачат поне за wifi, а така може и да го откриете къде е. Но докато има селски първенства, които си купуват телефон за да го показват в кръчмата и бъкел да не разбират как се правят настройки, ще има и измамници, които ще ги дерат.

1

Анонимен

преди 1 година

Гугъл и Епъл имат специална функция за зануляване на устройството ако го загубите, за да не получи друг вашите контакти, снимки и друга информация, която имате на телефона си. Четете бе, хора, лесно е!