29

АлМак от Мелмак

преди 1 година

КОГАТО ПОРТРЕТИТЕ НА ДЕДИТЕ ТИ СТОЯТ НА СТЕНАТА, НЯМА КАК ДА ЗАБРАВИШ ЗА КАКВА КАУЗА СА ЗАГИНАЛИ И ДА НЕ ПРОДЪЛЖИШ ТЯХНОТО ДЕЛО! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!

28

Иван радоев

преди 1 година

Вечна памет на героите, а за съвременните им наследници в Скопие трябват дела а не думи. Скъсване на дипломатически и всякакви други взаимотношения, стига сме им се мазнили и, като не искат мира да получат секира. Само така ще ни уважават. Щом смятат, че са друг народ - халал да им е

27

Емил босилеград

преди 1 година

Винаги до гроб българи Босилеград

26

За 1 година

преди 1 година

До Анонимен И ня двете места това са партии от колячи и вътрешни терористи.Сега са плямпячи и лапацотници.Спекулират с имената на Гоце Делчев,Даме Груев и първите основатели. Постепенно и особено след Първата световна война се израждат в братоубийци и колячи на собствения си народ. Тия са убили повече българи от двете страни на границата,отколкото турци,сърби и гърци взети заедно. Ако ги забранят и разтурят едновременно отношенията за 1 година ще се оправят.

25

hm

преди 1 година

Интересно, да се пита някой от РСМ защо на никой от тези имената им не завършва на ски

24

Анонимен

преди 1 година

В РСМ обаче ВМРО е мнозинството население.Луди са.Тук е лесно.ВМРО в Бг са шепа тарикати за мангизи.Пример е Милен Михов даден на прокурор за кражби във ВТУ..Измамник и крадец.Там незнам как.

23

Анонимен

преди 1 година

Приматитеот РСМ могат да се нарекат и марсианци, ако искат. Да нарекат езика си марсиански, но да признаят, че е създаден след инженеринг с български диалект и че имаме обща история до 1945. България признава реалността, РСМ да признае миналото. Иначе и след 20 години няма да влязат в ЕС, като Турция.

22

Анонимен

преди 1 година

20 Неграмотните, учили от титови учебници, трябва да четат истинската неподправена история. Няма карта известна в света, на която да я има държавата Македония, показнаща Европа след смъртта на гръка Александър Македонски и краят на царснвото му/ в 300-та година след Христа/. Когато България е била два пъти империя по тези земи, на картота не е имало никаква "Македония", дори Сърбия. ЕС вече прие позицията на България за общата история.

21

Анонимен

преди 1 година

И това само доказва, че вече 140 години ни занимават с някакви абсолютно неадекватни психопати. Нали бяха писали, че намерили Ноевият ковчег в Охридското езеро. А че Исус е от Охрид не знаете, нали? И той не е знаел. И основателите на ВМРО не са знаели, че са българи. Иван Хаджиниколов е роден в Гърция - в Кукуш, който тогава е бил турски. Значи според маке-мозъците той е турчин! Т.е. турците са основали ВМРО!

20

До

преди 1 година

Ставало е вече през 1934.Още малко ще търпи ЕС и ще получим нотата.Тогава пак ще се съберат в НС и край на .ВМРО Ама в РСМ незнам как ще стане.Тука е ясно.

19

Анонимен

преди 1 година

Забраната на ВМРО в Скопие и София ще е началото на нормализирането на отношенията. Това са изключително вредни партии.

18

Анонимен

преди 1 година

Македония е откраднато гръцко име .Скопие или Вардар трябва да ги пишете.С името въпреки..."""северната"""успяха да откраднат нещо.Така опитват да направят и сега,да откраднат каквото им се даде.В Гърция Чипрас и Кочиас трябва да се осъдят като предатели

17

Анонимен

преди 1 година

Заради такива безсрамни лъжци които твърдят че Македония винаги е била българска имаме такива проблеми със Северна Македония. После се появяват и другите лъжци които лъжат че Аелксандър Велики бил българин и постепенно от българин става на македонец и така се появява измислената македонска идентичност.

16

Анонимен

преди 1 година

Ше мине Миленко и ше стане Страшно

15

Анонимен

преди 1 година

Приматитекрай Охрид първо бяха "антички" наследници на гръка Александър Македонски па се отрекоха от античната си история с Преспанския договор 2017. Да не споменавам, че преди това бяха преки наследници на "първия човек на земята" "Македон", ха ха,ха. Сега крадат българска история, кой знае утре какви ще се събудят.

14

Анонимен

преди 1 година

Игнорирай, когато добитъкът от държавицата край Охрид РСМ, която се пръкна през 1982, тропа с копита.

13

Анонимен

преди 1 година

11 Приматитеот РСМ могат да се нарекат и марсианци, ако искат. Да нарекат езика си марсиански, но да признаят, че е създаден след инженеринг с български диалект и че имаме обща история до 1945. България признава реалността, РСМ да признае миналото. Иначе и след 20 години няма да влязат в ЕС, като Турция.

12

Анонимен

преди 1 година

До 5-koТАКА Е...НАЛИ ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРЯ...МАКЕДОНЦИТЕ В ГЪРЦИЯ ИМАТ ДВАМА СВОИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА В АТИНА И ТЕ СА ОТ СИРИЗА...ЦЕЛТА Е И СИ ОСТАВА Р.ГЪРЦИЯ ЧРЕЗ МАКЕДОНЦИТЕ НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ ДА ПРИСВОЯТ ОНОВА ЗА КОЕТО СКОПИЕ И СОФИЯ СПОРЯТ...И ЩЕ ГО НАПРАВЯТ.КУТИЯТА НА ПАНДОРА Я ОТВОРИ ОНИЯ ВЕЧНО УХИЛЕНИЯ ЗОРАНЧО ЗАЕВ...

11

Анонимен

преди 1 година

Игнорирай, когато добитъкът от държавицата край Охрид РСМ, която се пръсна през 1982, тропа с копита.

10

Анонимен

преди 1 година

ДОКАТО БЪЛГАРИЯ СЕ ОПИТВА ДА ВНУШИ НА СВЕТА И ЕВРОПА,ЧЕ МАКЕДОНСКИ ЕЗИК НЕ СЪЩЕСТВУВА И,ЧЕ Е ДИАЛЕКТ НА БЪЛГАРСКИЯ,В СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ ВЕЧЕ СЕ ИЗУЧАВА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК(НЕЩО,КОЕТО СПОРЕД БЪЛГАРИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА)...ГЪРЦИЯ ОТНОВО МНОГО ДОБРЕ ИЗИГРА КАРТИТЕ СИ...