42

р

преди 1 година

"Седемта джудета ,къде ли е Снежанка" - Снежанка е в бункера, къде да е. Скоро ще й направят китайски генг-бенг

41

Martin Bormann

преди 1 година

Човек който е женен за жена с името Пън, не може да бъде приеман на сериозно....

40

Четете

преди 1 година

За Китай има предсказание, че като дойде Осмият ще разтури Русия и ще възцарят 1000 години мир.

39

Анонимен

преди 1 година

Седемта джудета ,къде ли е Снежанка

38

Анонимен

преди 1 година

Седем стола, седмина политици. БЕЛ за четвърти клас.

37

Мечо Кух

преди 1 година

Китай доказа на практика ползите от плановата икономика

36

Червения Каскет

преди 1 година

Че се бега в Китай, то съй видяло, от сега започвам да се храня с улични котки и кучета да свиквам на храната там, за останалото че му мислиме после.

35

Доказателство

преди 1 година

Китай е живо доказателство че комунизма е номер 1 независимо какво пишат някои евроатлантически *** в коментарите диктатура на комунизма перфектно пресича белтъка на всяка американска агентура.Надявам се Китай да направят правилните ходове както и Русия а според мене това е комунизм където немогат да се натрупат богатсва и средствата за производство да са в държавата.

34

КаскетЯ

преди 1 година

А др0гара Пу,защо го няма там?

33

Абе

преди 1 година

Тия за разстрел ли са изправени ?

32

Седемте

преди 1 година

Истукани !

31

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо: В голяма грешка си. Представи си например ако по време на робовладелският строй някой прогресивен мислител беше започнал да описва феодализма и всички му викат -- такъв строй не може да има! Същото е и с комунизма -- Маркс и Ленин не успяха да предскажат как ще изглежда той, но това не значи, че няма да си дойде по реда. Даже повече -- в някои области, където методите за производство са достатъчно развити, вече има реален комунизъм и той е по целият свят.

30

ДО 27

преди 1 година

До АнонименКИТАЙ Е ПЪРВА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА И ТРЕТА ВОЕННА СИЛА....КАКВИ ПРОСТОТИИ ДРЪНКАШ БЕ -НАЦИСТИТЕ СА В ХАЗАРИЯ..БЕГОМ ТАМ...

29

ПроСоТо

преди 1 година

а, и един скромен съвет към "Младите и неопитните" :..-Не се заигравайте с тоя "комунизъм",драги !..Той /комунизма/ Е УТОПИЯ !!!...НИКОГА ,в никоя държава НЕ е имало комунизъм !..Просто психиката и биологията на човека не му позволяват такава "волност"..ВСЕКИ,който използва,или е използвал тоя израз,го е направил единствено С КОРИСТНА цел..Било да хули,било да възхвалява..

28

Анонимен

преди 1 година

Няма седем, само Си Дзинпин ще оглавява ККП и Китай. Партийната демекрация и групово управление на Китай приключиха, още преди години. Си Дзинпин, ще разруши всичко което постигнаха неговите предшественици, но друго от синче на висш партиен функционер не може и да се очаква, иска да управлява до живот. Дори великият Дън Сяопин,навремето се отегли и даде път на по-младите. Си се е взел за по-велик и от него!

27

Цун Кай Хой

преди 1 година

Време е за специална военна операция и референдум в Тайван!

26

Анонимен

преди 1 година

Отровата на к0мунизмА превръща всяко управление в тоталитарно - Куба, СССР, Северна Корея, Китай и още много други. Това е зомби режим на доброволна робия и безправно съществуване на индивида. Смърт на к0мунисти и к0мунизмА.

25

ПроСоТо

преди 1 година

и да ти напомня:..-"Великите успехи" на Кравария в изследването на Космоса се дължат ЕДИНСТВЕНО на ЕВРОПЕЙСКИТЕ,в частност на ГЕРМАНСКИТЕ "мозъци",които бяха отвлечени от Щатите след ВСВ и принудени..,било зорлем,било със СТИМУЛИРАНЕ,да работят за Кравария!!!..Да не ти напомням кой е "БАЩАТА НА КОМПЮТРИТЕ"!!!..Да не ти и намеквам за всички учени,НЕ АМЕРИКАНЦИ,които от столетия РАЗВИВАТ НАУКАТА на съвремието !!../айде стига ти толкова!/..

24

ПроСоТо

преди 1 година

До до 20...искаш да кажеш,че цялата техника и технологиите са ИЗМИСЛЕНИ от КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ на Щатите?!..-От КРАВАРИТЕ,траперите и индианците?!?!..На луди ли ни правиш?..ЦЕЛИЯ СВЕТОВЕН ПРОГРЕС СЕ ДВИЖИ ОТ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА Земята!!!!!!!...Ония кръвопийчи,яхнали Щатите,просто са завладяли с хартийките си света!..ТЕ самите НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ,освен войни и КРИЗИ !..ВСИЧКИ "блага" са резултат от човешкия труд ПО ЦЯЛАТА Земя!...Щатите СА НИЩО БЕЗ китайци,индийчи,..дори и евреи !!..НИЩО!

23

Време е

преди 1 година

Да пуснат Македонска дружина да ги тепат,после Байдън да мисли къде ще ги копат!