65

Олимпий Панов

преди 1 година

Маааа нгг ага ллли

64

Олимпий Панов

преди 1 година

Стига бе!Ние си имаме свой *** и свои самолети на хартия.ам поне *** ни са истински

63

До 67

преди 1 година

Може да ти е смешно ,но бананите и тоалетната хартия са от основите на пирамидата на потребнстите(още наричана и пирамида на щастието) на Маслоу. Задоволяването на физиологичните нужди е основата над която трябва да се гради останалото. Като пример за колко мисли Русия за хората само ще кажа че СССР са построили първият си завод за тоалетна хартия след като вече са пратили човек в космоса ( дали му пука на обикновения руснак който не може да си обърше з., че гагарин е в безтегловност?

62

Анонимен

преди 1 година

А какво постигат Белене и Южен поток освен затвърждаване абсолютната ни енергиина зависимост от Русия ? --------------------------- Сега любимата ти и непогрешима Европа е напълно 100процента енергийно независима от Русия. Чакам да ми покажат как са богати щото са демократи и либерали, а не защото са грабили 5 континента няколко века и са точили евтин ресурс от изтока. Нещо не им се получава май.

61

Анонимен

преди 1 година

Значи според теб руснаците бягат защото им е студено ,а не защото ги мобилизират,нямат работеща демокрация , абсолютна цензура и арести на хора от опозицията и не съгласие с властта ?!?!?!? А какво постигат Белене и Южен поток освен затвърждаване абсолютната ни енергиина зависимост от Русия ?

60

Анонимен

преди 1 година

"не съм чул НАТО-вски войски да ми налагат правила" ------ Да де, Южен поток и Белене баба Яга ги спря, а не Маккейн.

59

Анонимен

преди 1 година

"невъзможност за развитие ако не си близък на властта ,кариерно развитие само ако си от правилната страна на управление" ------------------------- Брех да му се не види, ти говориш за СЕГА, нали?

58

Анонимен

преди 1 година

Понеже рая на земята е тоалетна хартия и банани, както говорят нали. И голяма част от преселението никак не е свързано просто с климата, нали. Ако имаш милиони, дали ще предпочетеш да живееш в тундрата или някъде по на топло.

57

Анонимен

преди 1 година

Относно Москва или Брюксел : 1 - самият факт че децата на руските вождове (вкл Путин) живеят на запад мисля че говори достатъчно.2- не съм видял бежански вълни към Русия нали така , хората търсещи по добър живот не се редят на руската граница 3 - Ако Русия е този рай на земята какви са тези километрични опашки на грузинската ,казахската и където още допускат в.ат.ници граници

56

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на възглед е да : Разстрел на границата,затвор за несъгласие с партията ,невъзможност за развитие ако не си близък на властта ,кариерно развитие само ако си от правилната страна на управление ИЛИ свободно движение ,свобода на словото,възможност за успех зависещ от образование ,работоспособност и кадърност а не на партиини принадлежности . А къде видя окупационни бази не знам - не съм чул НАТО-вски войски да ми налагат правила ,мобилизация или комендантски час (както правят в Украйна)

55

Анонимен

преди 1 година

А иначе по-добре предани на Брюксел, отколкото на Москва ---------------------------- Въпрос на възглед. Но кое е по-добре - 9 милиона българи, армия, наличие на държава, липса на окупационни бази ИЛИ 6 милиона българи, обезлюдяване, липса на държава и на армия и наличие на окупационни бази?

54

до 77

преди 1 година

Не съм държавен служител ,нито фирмата в която работя борави с еврофондове , и 1 лев от доходите ми не зависи от държавата ,но поне сме приели демократичен модел (макар и не перфектен) на управление и не ми се пречи да постигна каквото искам и мога . А иначе по-добре предани на Брюксел, отколкото на Москва

53

Анонимен

преди 1 година

"усвоявяме милярди от еврофондове това ли са грешки" -------------------- Институционализиран инструмент за отглеждане на корумпирано, но безкрайно предано към Брюксел управление, това са великите фондове. Дали не е грешка? Или лично ти си на хранилка и ти е гот?

52

До Българофил

преди 1 година

Какви грешки са ЕС и НАТО ? Че сега Русия не смее да ни нападне и че можеш да пътуваш свободно из цяла Европа или че усвоявяме милярди от еврофондове това ли са грешки?И какво точно е `братска държава` за Русия : Беларус - които вече нямат собствена политика ;Украйна която е война ;Грузия която също нападнаха 2008; Армения която не получи военна помощ срещу азерите или Казахстан където пратиха спецчасти да потушават протести ? Айде мерси от такива братски народи

51

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААА.................

50

Анонимен

преди 1 година

Ракетата с няколко бойни ядрени глави пада в центъра на софия и няма и самолети и също и офиса на тоя скапан весник и даже софия област

49

Българофил

преди 1 година

Ей така от братска държава се превърнахме в мишена за руските ракети. ЕС и НАТО бяха най-големите политически грешки на България.

48

Анонимен

преди 1 година

Станахме разграден двор.Не трябва да има чужди инстебители и бази на нашата територия.

47

Анонимен

преди 1 година

Ами къде са нашите Ф-ки или дадохме парите и сащ казаха ще видим ? Ами така е като сме васали на сащ могат да си правят каквото си поискат с нас.

46

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

РАЗБРАХТЕ ЛИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕТА ЧЕ СМЕ КОЛОНИЯ? ВСЯКА ДРУГА СТРАНА МОЖЕ БЕЗ ПОЗВОЛЕНИЕ ДА СИ РАЗПОЛАГА ВОИСКИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ.