34

Хой

преди 1 година

До 35 Куба не можеш да напуснеш, так както при нас през комунизма!

33

Хой

преди 1 година

Глупоати,в Куба има всичко за туристите,и нищо за кубинците.

32

Анонимен

преди 1 година

И защо е избягал? Миналата година бях на почивка в Куба. Там е прекрасно, евтино и има всичко. Хората са усмихнати и щастливи!!

31

Анонимен

преди 1 година

До 30 Траян. Бъркате Русия с СССР. Забравяте туркменци, узбеки, таджики, казахи, киргизи, белоруси, украинци, азери...///////Никой не ги збравя, само че тези народи са били пренебрежително малко.Пример:Таджикистан презВСВ има население окло 1,5млн.,сега са 8млн..И така е с всички азиатски реоублики.РСФСР е имало население от около 110 млн., ако имаха прираста на таджиките СССР никога нямаше да се разпадне.

30

Анонимен

преди 1 година

До 33За Куба не важи, там още Фидел Кастро им разреши. Който не му харесва да ходи където иска, само да не вдига революция и въстания в Куба.

29

Анонимен

преди 1 година

До юбералес ... грешиш. по онова време всички заповеди идваха от кремъл, а конструирането и производството е дело на целия съюз......

28

Реалност

преди 1 година

С какъв друг самолет да избяга- с Фантом ли ? Кубинците и рашите са си д.*** и ***, естествено че руски самолет ще ползва. Прехваленият комунизъм забранява да бягат хората от страната( който помни или е чел , при соца в БГ, даже разстрелваха при опит за бягство от страната ни!).

27

Богомил

преди 1 година

До Траян. Във ВСВ жертвите сред украинците са 3-4 пъти повече, отколкото при руснаците. Войната се води основно на украинска и белоруска територия и само върху 6 % от населената с етнически руснаци територия. Сибир Севера и Далечния изток не са "руски" територии Освен местните жители, там са разселени 5 милиона украинци, други 7-9 милиона са унищожени с гладомора, през войната още десетина милиона отиват на небето и на тайно място се заселват руснаци, и тези земи се обявяват за руски.

26

Богомил

преди 1 година

Тези канали за имиграция през Мексико се контролират от кубинските служби и това е техен бизнес, както и търговията с храни срещу долари. Има много изчезнали имигранти и всички са ограбени тотално - пари, бижута, телефони и лаптопи. Има сигнали за търговия с човешки органи. Трагедията на кубинците е ужасяваща! Кастро и Че Гевара са престъпници като Путин. Това не са хора!

25

Траян

преди 1 година

До юбералес Забележка може да се прави само за това ЗАЩО е написано че е Руски самолет. Истината е че е произведен в СССР. Така казвате и за втората световна война - "Русия я спечели". Бъркате Русия с СССР. Забравяте туркменци, узбеки, таджики, казахи, киргизи, белоруси, украинци, азери....защото ние на всики казваме -руснаци. За невежите добавям че най-много жертви във вората световна /като отделен народ/ са КИТАЙЦИ....

24

Богомил

преди 1 година

До Анонимен 27Луд ли си или само се правиш? Не знаеш ли какъв глад е в комунистическа Куба? Нима мислиш, че този самолет е лична собственост? Пълна шизофрения! Личен самолет в комунистическа страна?! Хахаха

23

Анонимен

преди 1 година

Чудя се колко от нашите данъци отиват за хрантутенето на служителите на БТА които ни заливат с "информация" която често е напълно грешна и или напълно безполезна? Антонов е украински самолет. Или поне да го бяха писали съветски. Очаквам като се плаща заплата на служителите на БТА поне да има някакво минимално качество.

22

Ахил

преди 1 година

Интересно!!! Уж криза,а бяга със самолет. Ако си беден и бягаш,го правиш с една раница и дрехите на гърба си.

21

Анонимен

преди 1 година

Ан-2 летят ниско и изключително бавно. Това ги прави неуловими за радарите и трудна мишена за ПВО. Китайците навремето го усетиха това и в момента имат няколко хиляди в резерв от тях.

20

Анонимен

преди 1 година

А ако беше избягал със самолет Американско производство щеше да е по-различно ли? И тогава сигурно нямаше да качите статията най-вероятно!? Пропагандата последните 2-3 години удари невиждани висоти.

19

юбералес

преди 1 година

Всички знаем, че ''Антонов'' е украински.

18

Анонимен

преди 1 година

Нима! Русофилите и тези скърбящи за соца, пък ни убеждават какъв е рай в Куба и какво сме изпуснали

17

Обективен

преди 1 година

Защо не е бягал към приятелска Русия? Там ного хубу.

16

Бай Шиле

преди 1 година

Как така не са го прихванали американците?Може да пренася атомна бомба.

15

Хмм

преди 1 година

Тоя е 100% агент на ДС за внедряване в Миами