59

Наблюдател

преди 1 година

Карайте колела, защото колите ви скоро в центъра, а в последствие и в градовете няма да могат да влизат без лепенка 0 емисии или ЕКО. Ще трябва и да ходите пеша, защото ще ви гепнат и колелото. Физическата неактивност ще ви отнема точки от социалния кредит. Трябва ден и нощ като пчелички да работите, за да ви дадем няколко точки социален кредит и да ви пуснем в канчето универсален доход и благинки. Ще нямате нищо, но ще сте щастливи да сте още живи, защото ще сте видели голямото зануляване Ч =0

58

До Петкан

преди 1 година

Ти едва ли си човек въобще. Едва ли си и мъж. Още по-малко пък успял. Ако пък останалите следват съветите ти, те също нямат шанс нито за здрав, нито за успешен живот.

57

Анонимен

преди 1 година

Що така бе СЗО ? Не е ли по-добре да се дупчим ?

56

А миии

преди 1 година

Не излизайте! НЕ се събирайте с никой! И не ходете НЕВАКСИНИРАНИ! И маската не на последно място.Видяхтели фашисткото СЗО що за *** са? Плащаха по 30000лв за труп та наще алчни МАРОДЕРИ да ни избиват роднините в интензивните.Много народ си отиде заради тях!

55

Анонимен

преди 1 година

започнат ли да съветват загрижено, замислили са нещо

54

Unknown

преди 1 година

Какви колела и пешачка фе , хората и до тоалетна ходят с колите си вие ги карате да карат колела ... :D

53

Съд и затвор

преди 1 година

за ШЗО!

52

Пфайзерче

преди 1 година

Миокардит? Оооо, май не си карал колело достатъчно.... Сори.

51

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се, обездвижването и климатът ще са причина за сърдечните заболявания вече, в никакъв случай не експерименталните моркови, с които наръгаха населението.

50

до 59

преди 1 година

Не знам какви думи съм доказал. Изкоментирах забавния коментар и те гледам как злобееш по него и слагаш минуси. Явно е странно за теб, че има доста хора, мислещи различно и забавно. За мен има истина там, за теб- не. Няма лошо. Всеки си има мислене и социален статус. Ясно е, че твоят е доста нисък.

49

до 57

преди 1 година

Да си слагаш сам плюсове и измислени минуси на един забавен коментар, защото си се припознал в него, е доста сериозна диагноза.

48

До 53,56

преди 1 година

Да си пишеш и отговаряш си има медицинско название

47

до 53

преди 1 година

Щях да си изплюя кафето от смях! Описа прекрасно поне едно 70% от населението. Хахахаха- ще ти копирам поста и ще го сложа във ФБ.

46

Анонимен

преди 1 година

Точно от СЗО съвети не искам.

45

Анонимен

преди 1 година

За *** да кара колело е унизително. Това е за бедните. Той трябва да развозва семейството в осмата употреба немска барака на минимум 10 години, която е семейна гордост, защото Петрови от втория етаж още имат Е-класа очиларка и първата Х5-ца. Спорт? Само на масата с ракията и мезето- нали благодарение на тях дядо му на *** живял 100 години (нищо, че винаги България е последна по средна продължителност на живота в Европа).

44

Анонимен

преди 1 година

Казаха на бенците, *** след като смъкналу с 10% потреблението на газ, може бинщяло да се наложи, евентуално, още 30% ограничение.

43

Васко Жабата

преди 1 година

Няма да се караме! Няма да се биеме! Вечер кат си лягаме, колело ще караме!

42

Архимандрит Груйчо

преди 1 година

Правителствата са двуличници - на никой не му трябва здрав човек...друго си е да пушиш и да плащаш акцизи и ДДС, да си караш колата и плащаш акцизи и ДДС и винетки, и накрая да си болен и да плащаш заплатите на лекарите и персонала.

41

Съвет

преди 1 година

към тлъстите чиновници от СЗО, бягайте, бързо и надалеч.

40

Един

преди 1 година

Вярно е . Магазина е на 50 метра но и до него ходят с кола.