61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - ГенезисЪТ на проблема е един. И той е в правната импотентност на протестиращите да приложат поне някакви юридически издържани аргументи, с които поне да започне досъдебно производство. Без което има да си бълнувате за подсъдими скамейки и да си мечтаета с пръст във вятъра кого желаете да видите там. Нещата не стават с минуси по форумите и празни приказки.

60

Анонимен

преди 1 година

Генезиса на проблема е един - свалянето на карикатурата главен прокурор Гешев, Борисов и Пеевски на подсъдимата скамейка - това бяха исканията на протестите и докато това не стане действителност всичко ще продължава в същия дух!!

59

Избори , мамооооо...

преди 1 година

ИЗБОРИИИИИИИИИИИ....ха,ха,хаааааааааа.....да дупка!!!

58

Всичко върви по план

преди 1 година

https://youtube/watch?v=hDxpG-7sThMОколо 3 мин:Почти в процеса на предизборната компания дойде частна фирма от САЩ, подмени софтуера на машините, точно в тоя момент, и ние гласувахме..Полк. Марков, експерт по нац. сигурност

57

М

преди 1 година

Четейки коментарите забелязвам че умните и красивите подкрепящи запада винаги сами си слагат плюсче на коментара. Явно за тях е много важно мнението им да бъде харесвано. А къде остава моралния елемент? Като че ли в техните ценности такъв няма

56

Анонимен

преди 1 година

Спасявайки живота на своите войници, Русия вече няма да мисли как украинците ще живеят без ток, вода и транспорт. С нарастването на ресурсната недостатъчност киевският режим ще насочва основно оскъдните ресурси (включително храна) към своите сили за сигурност, оставяйки населението на произвола на съдбата.

55

Анонимен

преди 1 година

ВОЙНОЛЮБЕЦА РАДЕВ ИСКА ДА ВЪВЛЕЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА СЪС УКРАЙНА.

54

Анонимен

преди 1 година

Капитализма свърши. Финита ла комедия.

53

Vol'Jin

преди 1 година

Ама господа разбирате ли аз имам семейна обремененост да мразя и в червата си нацисти и фашисти и расисти и дискриминативен свинйьеее. Требва да знаете аз нямах намерение да се връщам към тази семейна традиция , но имайки предвид нали настоящия ми статус в Хага, Люксембург и Страсбург както и колко гадории съм изпял на гореизброените омразници и душмани трета да знаете, че черешката на тортата ми дойде в повече! Тия с кой си мислят че имат работа, пиончициии нацистки ....

52

Анонимен

преди 1 година

Поляците и цялата друга Източна Европа вече са дали всичко, което са могли. Освен това те са на предната линия и утре самите те може да имат нужда от помощ с оръжие. В края на краищата, ако на Европа е писано да се бие срещу Русия, тогава поляците и балтите първи ще легнат под ножа. После са българите и румънците.

51

Анонимен

преди 1 година

ДЕМОКРАЦИЯТА УЖАСЯВА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ***

50

Анонимен

преди 1 година

Искам първо като влизат в парламента да решат тест за 12 клас. Второ, да знаят минимум английски на средно ниво. И трето, вижда се,че работа не вършат, затова е необходима нова форма и закриване на тази институция, която ни вкарва само в разходи.

49

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

До АЛО СТРАНДАЖАТА АУУУУУ ПРЕЦЕДЕНТСКА ПЕДЕРУСКА ВОДЕВИЛНА РЕСПУБЛИКА АУУУУ РУСКИ ТУТУРУТКИ ВИЯТ В ЕКСТАЗ АУУУ ИСКАТ ПУТИН-ФАНТОМАС И СВИНСКА МАС

48

Vol'Jin

преди 1 година

Много са странни днешните европейски младежи - някой от тях така се подвеждат по разна проамериканска пропаганда, че извършват такива глупости дето ги лежат десетилетия!

47

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ВАЖНОТО Е НА СОЦИАЛИСТЕ И ПЕДЕРУСА ДА МУ Е ЗЛЕ! ТОВА Е ЗНАК, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ДОБРЕ!

46

Анонимен

преди 1 година

До БОЙКОТИРАЩ ИЗБОРИТЕ РЕВИ ДРУГАРЮ

45

Анонимен

преди 1 година

СТОЙТЕ ПРЕД КОМПОВЕТЕ И ЧАКАЙТЕ ПП, БСП, ГЕРБ , ФИЛАНКИШИЯТА ДА ВИД А ДЕ , ДА ВИ ОПРАВИ,ДА ВИ НАМАЛИ ПАРНОТО, ДА ВВИ УВЕЛИЧИ ДОХОДИТЕ...

44

Анонимен

преди 1 година

Основната работна заплата на депутатите е 5145 лв за 22 работни дни в месеца са по 238 лв на ден ядат от нашите данъци за да не правят нищо! Издръжката на парламента с 240 депутати, съветници, секретарки, охрана и поддръжка ни струва по 275 000 лева на ден пак от нашите данъци за да не правят нищо тия търтеи там!!!!!

43

БОЙКОТИРАЩ ИЗБОРИТЕ

преди 1 година

МНОГО СЪМ ДАЛЕЧЕ ОТ МИСЪЛТА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ООВЧЕТО МНОЗИНСТВО, ЧЕ НЯКОЙ ПОЛИТИК ИЛИ ДЪРЖААТА ЩЕ МИ ДАДЕ, ЩЕ МЕ УРЕДИ И ЩЕ МИ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ! С ТОЯ МАНТАЛИТЕТ, СЪГРАЖДАНИ, СЕ ДОКАРАХМЕ ДОТУК!

42

НАРОДЪТ

преди 1 година

ИЗБИРАЙТЕ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ С ПОВЕЧЕТО ГЛАСОВЕ, ЗАЩОТО И В СЛЕДВАЩОТО НС ЩЕ Е СЪЩОТО. СМЕНЕТЕ ПРАВИЛОТО ЗА 121 ГЛАСА. В МИНАЛОТО НС НИКОЛА МИНЧЕВ СТАНА ПРЕДСЕДАТЕЛ БЕЗ НИКАКЪВ ОПИТ.