150

да

преди 1 година

Хак им е сега на "желаещите" да се присъединят към русия. Ето това е истинското ѝ лице.

149

Military officer

преди 1 година

Що тъй, бре таваришч Путангенс? От какъкв зор стават тия овенни палажения. Ти май си превъртял до дупка, а?

148

Тошо

преди 1 година

Да не е роден в някоя военна палатка, този тавариш!?Нещо с мирни цели няма ли да направи... !?

147

Анонимен

преди 1 година

Айде украинските "бежанци" да се прибират в къщи !

146

stevewonder

преди 1 година

От днес 20.10.2022, официално отменям всякакви досегашни и бъдещи актове на Русия като ги обявявам за невалидни на територията на чужди държави, включително Украйна. Точка.Подпис: Чебурашка

145

munch

преди 1 година

Горките руснаци, падна им се комплексар за президент. лошо

144

Анонимен

преди 1 година

Поредната руска авантюра отново завършва безславно!

143

Ясно

преди 1 година

Джуджетата се обосраха. Напред Украйна!

142

Путин = Бен Ладен

преди 1 година

Путин надмина Бен Ладен. Путин Бен Ладенов!

141

Анонимен

преди 1 година

Абе нали украинците уж искаха да стават руснаци и да подаряват цветя на "освободителната" армия и да бъдат свободни, пък отначало беше няколко дневна операция, денацификация....Май досега не е имало толкова *** война, никой не разбира какво искат завоевателите, само рушат и убиват хора, това ще се плаща 100г минимум

140

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече виждам зверствата на руските нацисти, толкова повече харесвам Хитлер!

139

Анонимен

преди 1 година

Скоро Путин го очаква балсамация и Мавзолей в който ще се гушка с мумията на Ленин, хихихи

138

Анонимен

преди 1 година

Руските терористи надминаха талибаните!

137

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-скоро бъде унищожена кървавата кремълска хунта и нейния болен фюрер толкова по-добре за всички честни и почтени хора по света!

136

Анонимен

преди 1 година

Втори отчаян ход на Путин след поредицата загуби довели до първия отчаян ход частичната мобилизация. Това военно положение всъщност потвърждава че т.н. референдуми са един насилнически ход от Москва чиято цел е да принуди украинци да воюват срещу украинци. Всичко това е правене на сметки без кръчмаря.

135

Свен

преди 1 година

Хайде да сме реалисти. Великата Руска армия се видя, че е само за парад. Не дай Боже да се озъби на НАТО. За точно 5 часа Русия ще е ливада с трупове ако изобщо се намерят и Путин много добре го знае, освен троловете тук дето пишат глупости за по 50 лева на коментар!

134

Анонимен

преди 1 година

Никакви анекси не могат да се състоят понеже между тях като страни няма подписан договор по тези въпроси като обявени за разглеждане и да има несъответствия на задълженията за изпълнения в договорните отношения изразени в материални залози по клаузи относно нарушаване на условията по договора водещи до утежняващи последствия за изпълнението на договорените условия за разгледаните действия как предмет на договора и водещи за нови договорни условия с част анекси от предишния за неизпълнени условия

133

Филм

преди 1 година

Специалната Военна Излагация. филм СССР 2022В главните роли:Владимир Путин (джуджето)Дмитри Медведев (Мечтателя)Дмитри Песков (мустака)Мария Захарова (мара отварачката)Сергей Лавров (в ролята на Коня)

132

Ха Ха

преди 1 година

Сега истински ще го заобичат, Освен мобилизация, военното положение допуска конфискации в полза на армията, депортации и включва сух режим.

131

Анонимен

преди 1 година

Хохлите удрят Коховската хидроцентрала и това може да удави хората в Херсонската област. Целят в шлюзовете. Това е една от най- големите хидрообекти. Днес укропитеците продължават да удрят и Енергодар, града на ЗАЕЦ. Още ли има лицемери и у нас, които ги подкрепят?