18

Софиянец

преди 1 година

До коментирали като 17 и 18: Пишете за гробища и Божии наказания, но не осъзнавате, че след 2 месеца е Коледа и пак ще започне голямото *** ми - доди ми и току се оказала тази бактерия и у нас. Така че по-добре да се внимава. Преди 2 години беше същото положение и няколко стотин хиляди се сетиха изведнъж за България и заради тях стояхме всички затворени!

17

Анонимен

преди 1 година

Божие наказание.Природата си отмъщава за еко катастрофата заради СП1 и СП2.А и нали там искаха съкращаване на свръхнаселението?

16

ля ля

преди 1 година

Бактерия за всички от Флорида до Аляска!!! Който гроб копае дам пада в него

15

Анонимен

преди 1 година

Някой прилеп е бил там по време на разрушенията от урагана и не се знае какво си е намерил.

14

Остров Манхатън

преди 1 година

Днес ме развеселихте. Живях в Ню Йорк през 90-те години на миналия век и в първата декада на 21-ви век. Попадал съм на българи, които живееха в Ню Йорк, но не знаеха, че живеят върху острови. // ПП -- с изключение на Бронкс, който е полуостров.

13

Преводач

преди 1 година

Благодарен съм, че най-после името Ian е написано що-годе правилно по нашенски. Навремето комунистическите преводачи го пишеха Ян, по подобие на Ян Бибиян.

12

Географ

преди 1 година

Преглеждайки внимателно административното делене в щат Флорида, трябва да ви разочаровам, че окръг (област) Флорида, действително съществува, по подобие на Холандия в Нидерландия, където Холандия се явява административна единица на Нидерландия.

11

Анонимен

преди 1 година

За подобни опасни бактерии във Флорида писаха и преди последния ураган. В текста тук не се споменават други страни, през които мина урагана.

10

Мими

преди 1 година

Планетата Земя, не успява да неутрализира замърсяването,което и причиняваме. Без значение дали го правим неволно или умишлено. За голямо нещастие е принудена да "неутрализира" една част от човечеството. И за голямо съжаление с нашата активна намеса чрез опасните лаборатории.

9

До 9

преди 1 година

Колега, не се кахърете! Преди десетина години, от вестник СЕГА научих, че столицата на Кралство Нидерландия е Хага. Освен това, съписвачът не беше разбрал, че когато се намираш на територията на Нидерландия, не винаги си в Холандия. Сетих се и за Васко Нубиеца.

8

Анонимен

преди 1 година

Доста години живях във Флорида, но чак сега разбрах, че е окръг. Браво всеки ден можеш да се научиш от великите ни журналисти на нещо ново.

7

Да се пазят

преди 1 година

некъпаните *** от тинята по безполовите им тела,а също и свирепата маймунска шарка,засягаща розовите понита от прайда на различните!

6

Анонимен

преди 1 година

Дано се разпространи в Световния икономически форум

5

Анонимен

преди 1 година

И тези ги застигнаха 10-те божи бедствия.

4

Анонимен

преди 1 година

До Пиян залян Щото днес няма понятие "далече", за половин ден можеш да стигнеш до САЩ. Съответно, за по-малко от денонощие някой може да донесе тази бактерия тук. Ако изобщо е нещо естествено. Има си хас пак да са изтървали нещо от някоя лаборатория.

3

кристина

преди 1 година

да не би урагана да гътна някоя тайна лаборатория във флорида.. и да се разпространи неочаквано вируса, подготвен за следващата смъртоносна пандемия над човеците??

2

ало неграмотната

преди 1 година

какъв е този ураган Йън? китайски ли?Авторката, скъсай си дипломата, че смешна ставаш!

1

Ъъъъъ...

преди 1 година

Не е ли Ковид? Нали само той е смъртоносен?