11

Много знаещ

преди 1 година

Човек в който са се вселили някакви демони, така е защото други хора са му повлияли чрез секретен метод, за да бъде той такъв ! Трябва оправия към добро и щастие !

10

Божество с разум

преди 1 година

Ванга е казала много неща, но онзи пророк , който е казал че човечеството ако не поумнее, значи ще се появи нещо друго, което ще докара света до 3 световна война, която ще се води с военна техника !?Защо той е казал такова нещо ?

9

Анонимен

преди 1 година

Човек просто иска да е обичан така както той е обичал, каква хитрост има в това, или просто хитрия е котката не мишката, и просто някой и придава качества, които няма.

8

Роза

преди 1 година

Ванга е казала много мъдри неща,но често и приписват думи,които не е сигурно,че ги е казвала.Често злоупотребяват с името и с користни цели.Нека я оставим да спи спокойно вечния си сън и да не тревожим душата и!

7

Анонимен

преди 1 година

С последното не мога да се съглася съвсем....има хора, които са устроени да са само добри и такива, които са олицетворение на дявола - знам го от личен опит. Добрите са вече рядкост, но ги има и тези хора просто не са пригодени да съществуват в едно антихуманно и алчно общество като днешното.

6

Човек с чувства

преди 1 година

Ванга е казала, че ще има рай!Щом като е казала, че ще има рай , значи АБСОЛЮТНО ВСЯКАКВИ УМИШЛЕНИ проблеми трябва да не се създават !

5

Вълка е в храма

преди 1 година

Вълка във храма Е

4

Местен човек

преди 1 година

Сега там строят три хотела и ще изчезне водата в Рупите-Ванга е предупредила за това ама не чува никой..алчни роднини и общинари..

3

Дядо Ванго

преди 1 година

Путин ке виси като Садам.

2

Ванга

преди 1 година

Ке излезем и от ес и от нато!

1

Анонимен

преди 1 година

Ковид фашистите не можаха да ни надхитрят. Само че, ние не бяхме смирени. 50% са верни думите на Ванга.