35

Минуващ

преди 1 година

Защо руснаците *не* изнасят велосипеди? Защото нямат залежи и съответно добив на велосипеди. . .

34

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще се справят с окупаторите. Русофилите ще трябва да се научат да работят, повече няма привилегии.

33

Анонимен

преди 1 година

Руската армия няма нужда от западнало оръжие.Има си Искандер,Воевода,Кинжал и още доста други.Има инфо в тубата.Имат и оръжие вКососа,което е насочено точно накъдето трябва.Путин не е Елцин,нито Горбачов.В момента Киев е без ток.Ще става още по-страшно за фашагите от покрайнините на Русия.

32

Андрешко

преди 1 година

Тези освен да рушат друго не умеят.Липсата на елементарна логика за действията си ще ги върне в тези години назад в които им е мястото

31

Анонимен

преди 1 година

За полуграмотните енженери, дето правят супер процесори толкоз...https://tomshardware/news/chinese-microchips-40-percent-failure-for-russia

30

Анонимен

преди 1 година

Всеки полуграмотен инженер по микроелектроника може да си направи процесор, китайците бълват супер процесори за жълти стотинки, горната "новина" е фураж за празног лавия доб и тък - да се пули и да преживя.

29

Кабалчик Талмудов

преди 1 година

Той Елон Мъск не знае и закона на Ом, ама иначе произвежда електромобили. Добре че двама австрийски инженери му произвеждат първата тесла роудстар. Обаче баллъците кълват на митологизирания идол и си викат глей какъв умен човек и цъкат ли цъкат.

28

И те като нас

преди 1 година

Докато не се случи нещо - нищо не правят. Сега ще се забързат така че запада ще се окаже догонващ, после пак ще се опущат и пак ще догонват, итн итн.

27

869889

преди 1 година

До Яяяя Прав си, но и само с вяра не става. . Това ми напомня един клип от преди 1-2 седмици. Руска лелка от администрацията занимаваща се с мобилизация в Дегестан обяснява на мобилизиран че това е за бъдещето на децата. Пича и отговори: Какво бъдеще ние нямаме настояще. Лелката млъкна.

26

Анонимен

преди 1 година

Елон Мъск не може да направи и едно винтче, но може да поръча цяла ракета на Боинг. Друг му е присадил и коса. Дори собствената си коса не може да си присади. Некадърник.

25

УМЕН

преди 1 година

24, я ни покажи лаптопа произведен от теб за да се посмеем още по-яко. Ако компютъра ти е сложен за производство може да ни покажеш нещо друго произведено от теб - копче, винтче, пирон....каквото и да е. Но силно се опасявам че освен кафяви купчинки и епистоларна поммияя няма с какво друго да се похвалиш. И изобщо всеки *** грантутник преди да се подиграе на руската стока да си зададе въпроса КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ АЗ

24

Анонимен

преди 1 година

Руснаците пазаруват от Али експрес всичко необходимо за военната индустрия.

23

Яяяя

преди 1 година

До 869889Ако погледнеш историята за периода от 1917 - 1939 г. СССР прави колосален напредък. Нещо подобно правят в момента китайците. Огромни инфраструктурни обекти които и сега са основа на икономиката. Две са основните мотивиращи сили - комсомолска вяра ,че се строи в името на бъдещето и сталинските разстрели. Така, че си прав. С указ не става :-)

22

Анонимен

преди 1 година

Китайски смартфон за 50 долара има във всяка руска ракета.

21

Кики Пънчев

преди 1 година

Статия хранилка за туземния соросотролаж. Нека плюенето и заработката на центове започнат СЕГА!

20

Анонимен

преди 1 година

До 987 Помните ли "модерния" руски лаптоп Елбрус от 2015г. __ ТОВА Е ФЕЙК НЮЗ ОТ 2015 - НЯКОЙ РУСКИ ЗЕВЗЕК СИ НАПРАВИЛ МАЙТАП ДА СЕ ЛОВЯТ МАЙ-МУ..НИ-ТЕ !!!

19

1222

преди 1 година

До Анонимен17 . Пич това са тотални глупости. Сухой суперджет 100 вече беше в серийно производство. Един такъв даже катастрофира в Иднонезия. Продадоха стотина по света. После заради лоша или никакво подръжка и липса на резервни части, авиокомпаниите почнаха да ги "канибализират". По този начи се стигна до сегашното положиние - никой извън русия да не ще и да помирише Сухой. В Мексико са закупени 20 и сега работят 10 останалите са за части. Иначе вносните му компоненти които хвалиш са си добри

18

987

преди 1 година

Помните ли "модерния" руски лаптоп Елбрус от 2015г. Цена 3 000 долара и тежеше 10 кг. Дизайна му беше все едно е дялкан с тесла от учиници в час по трудово. Така се смях като го видях това недуразумение. Беше морално остарял още преди да го произведат, а накрая се оказа и че половината компоненти в него са купени на безценица от Алиескпрес. с 2 думи - руский мир

17

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ СА ИМ ПРОДАВАЛИ ЕВТИНИ GARBAGES,ЗАЩОТО КОКОМ ЗАБРАНЯВА ПРОДАЖБИ НА СТОКИ С ДВОЙНА УПОТРЕБА !!!

16

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ СА ИМ ПРОДАВАЛИ ЕВТИНИ ***,ЗАЩОТО КОКОМ ЗАБРАНЯВА ПРОДАЖБИ НА СТОКИ С ДВОЙНА УПОТРЕБА !!!