107

натовски лентяй

преди 1 година

мечтите на Жданов и водка са реалност

106

Набореее

преди 1 година

До набор 1964Наборе, пии хаповете редовно и на гладно, че те не "ловат".

105

наблюдател

преди 1 година

Готвача на Путин ще сготви Путин.

104

П.К.

преди 1 година

Тук пък, някакво невзрачно институтче е вмъкнато в подлите и злонамеререни издайнически свободни съчинения на западняците??? За какво ли? Отговорът е един и той е точно премерен,,, но, без кръчмаря. А кръчмари са всички СУВЕРЕНИ на нормалните и демократични държави по белия Свят.

103

Гост

преди 1 година

Правелно се е изказал Пирожки и Кадиров.Но Путин няма вина за случилото се.Тои се занимава с толкова много неща има си главно командващи и те са виновни както и се изказват Ние един град хора не можем да управляваме нормално а страна дълга 12 Хил км и широка 6 Хил.км.С население повече от 120 милиона.Какво да кажем

102

набор 1964

преди 1 година

Ако Путин падне,идват на власт военните.Тогава от Украйна ще остане само едно петно на картата.Войната ще приключи за един следобед.Ако краварите се пенят,тях ги чака същото.Гласувах за Възраждане.Искам добро бъдеще за внуците си,а не да са п/е,дера.сиМъж и мъж в леглото не могат да създадат поколение.

101

Др Врабчев,орнитолог

преди 1 година

На английски на това му се вика wishful thinking, а на български - гладна мисирка просо сънува.

100

Анонимен

преди 1 година

Празни са ви надеждите. Путин нито е заумиргал, нито преврат му готвят. А руснаците са обединени около него и го обичат повече отвсякога.

99

хахахааа..........

преди 1 година

поредна глупост..........

98

ПEДEPАCT

преди 1 година

Тия вече сме ги слушали. Хи- - хи - хи...

97

Анонимен

преди 1 година

Постоянно се пишат статии където желаното се представя за реалност.

96

Анонимен

преди 1 година

по скоро вагнер при някоя атака ще го загипи оганя на руската артилерия която генералите и командват по между другото СЛУ4АЙНО разбирасе 5-6-270 пъти )))

95

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли е срам вече да публикувате всеки ден пълни глупости и изсмукани от пръстите тъпотии? Това, че слагате след глупостите, които ни пробутвате от западната пропаганда една въпросителна не ви помага с нищо. Жалка работа, платена журналистика. Добре, но поне малко логика вложете и спрете да лъжете.

94

Анонимен

преди 1 година

Смешни сте като пишете такива глупости.

93

Анонимен

преди 1 година

Какъв "силен човек"??? В Русия практически винаги са обвинявали Путин, че е прекалено мек и действа заобиколно, вместо да действа агресивно и пряко. Но и му признават, че е много ефективен и затова го търпят. Ако някой дойде на негово място, ще е значително по-агресивен от Путин. Западняците трябва свещички да му палят за здраве.

92

анонимен келеш

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ-ЕС-НАТО-САЩ!Русофилчета вият безпомощно под новините в Днес БГ:):):)

91

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И аз съм "ЗА" Путин да бъде сменен! Много меко пипа !

90

Хахахахха

преди 1 година

Целият ви сайт е пълен със снимки на Путин днесаджии

89

Путин

преди 1 година

Уважаеми джендърлюги и любители на мазохизма! Радвам се от големия интерес към мойта скромна личност за което ви благодаря! Искам само да ви напомня, че зимата е на прага ви, цените хвърчат нагоре, а заплатките ви едвам едвам мърдат. Що не хвърлите един боб, или Алена да ви направи едно хороскопче как ще посрещнете Нова година? Ще има ли топла вода, парно, какво да сложите на трапезата? А мен не ме мислете, нямам намерение нито да умиргам, нито да сдавам власта. Хайде със здраве!

88

Анонимен

преди 1 година

До91 Сандо. Казваш тежко им на Украинци и американци , а за България как е ?