11

Данчо

преди 1 година

И зелените пак си намериха причина за мрънкане.

10

Анонимен

преди 1 година

Любопитно ми е колко от пишещите са виждали планина (не на картинка) и са се качвали преди да кажем 10 години на езерата, когато нямаше лифтове и жипки. Мръсно и осрано не е уважаеми, *** са по-малко отколкото на Витоша да речем, обаче е претъпкано с навалица. За това ходя вече само през седмицата, когато си е спокойно и красиво! А за мерките на директора...тва се мъчи да го вкара всеки един директор последните куп години и все безуспешно.

9

Анонимен

преди 1 година

Махнаха хората, които работеха за природата и не бяха от ДПС... сега познайте какво ще стане със сечта.

8

До Кина

преди 1 година

Абсолютно вярно! Буквално няма къде да поседнеш от кравешки гомна. Да пиеш вода, или дори да си измиеш ръцете в поточетата - абсурд. Това ли са ви "защитените територии"? Да малтретирате туристите, за да си ги ползват шепа "наши хора"?

7

Анонимен

преди 1 година

ПОЛОВИН СОФИЯ СЕ ИЗСИПВА ПРЕЗ УИКЕНДА НА ХИЖАТА И ОКОЛО СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА.ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ...МРЪСОТИЯ НАВСЯКЪДЕ,ВСЕКИ СИ ЩЪКА,КЪДЕТО МУ ПАДНЕ И СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА...ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ.ПОТОКЪТ ОТ ХОРА ТРЯБВА ЗНАЧИТЕЛНО ДА НАМАЛЕЕ...

6

Анонимен

преди 1 година

НЕ СЕ ЛИ ВЗЕМАТ СЕГА СПЕШНИ МЕРКИ В ЗОНАТА НА СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА СЛЕД МАКСИМУМ 30 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ ТАМ...

5

Кина

преди 1 година

А кога ще уволни и шефа на Национален парк "Централен Балкан", който вече е краварник(цялото било), а около Беклемето - зорко охраняван от служители на въпросната организация заедно със служебни кучета?!

4

:):)

преди 1 година

Нека политическите парашутисти заемат местат си. Вълка иска още да СТРОИ вили и хотели - трябват пътища и асфалт и бетон не ограничаване на достъпа за коли а а дърводобива страда от правилата. Камиони, камиони трябва да влизат в парковете и да товарят дървата. ДЕЙСТВАЙТЕ!

3

Анонимен

преди 1 година

Милушев искаше да вкара и ограничен достъп на туристи до езерата, с предварително записване, водачи и тн. Ще кажете че на много места по света достъпа до природните паркове е ограничен и е със записване, но аз точно в тази глобалистка помия не ща да живея. Да отида в планината само с организирана група и гид и да *** и pikaq в пликче.Ако искат да ограничат тълпите да спрат лифта и нещата ще се саморегулират,но много интереси играят и това никой не го прави. Лично аз съм доволен от уволнението!

2

Анонимен

преди 1 година

Нали забраниха достъп на джипки до езерата. Спряха доходите на мафията. Сега ги махат. Нали Радев (ГЕРБ) се върна на власт.

1

Зозо

преди 1 година

Чегърт, чегърт :))))))))))))))))))))))))))))))))) Сутринта оня пoмaк, бившия министър беше подивял в студиото на ТВ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))