26

Анонимен

преди 1 година

Много честа причина едно момче да израстне като гей е липсващ баща (физически или емоционално), баща-насилник или алкохолик... Браво на Дарън, че е насочил нещастието си не към омраза, а към създаването на едни от най-големите хитове на 90-те (той е вокалът и текстописецът на SAVAGE GARDEN, ако сте забравили!). Освен това никога не е натрапвал сексуалността си, както правят днешните ''звезди''...

25

Анонимен

преди 1 година

С ориентация или не, страхотен талант е! Много талантливи хора са такива в шоубизнеса и не за всички се знае,, страхотен певец, удоволствие е да се слуша и гледа!, симпатяга!, с ориентацията си, на никой не пречи!

24

Нещо

преди 1 година

ми изтриха коментата като казах, че това е болест и трябва да се лекува. Явно и админчето е вътрешна гума.

23

Перниканец

преди 1 година

Eпа ти що сакаш? Я ако бех, чех и да те ропам днеска и нощеска за това. И не гей...друго му се вика, ама че ме делне админо

22

Анонимен

преди 1 година

По това време когато си е признал че е гей е било прието да се бият различните с цел да влязат в правия път.Гледах един документален филм в Нетфликс където различни гей хора бяха приели Християнството и след това бяха станали хетеро. Явно това е начина.

21

Анонимен

преди 1 година

Чудя се кое е по-лошо,син гей или син полицай? Храниш го,поиш го, трепериш над него и накрая то вземе че се изтропа на метеното.

20

Анонимен

преди 1 година

Странно как някои нямат представа кой е Дарън, а бързат да го съдят! той е мега звезда от австралийския дует Savage Garden, един от най-известните певци в Австралия, който направи самостоятелна кариера. Само вижте в ютюба какви велики песни има, много талантлив певец и композитор е ! Плюс това жените много го харесват и до днес. Няма никакво значение ориентацията му. уви, баща му е бил ***, не знаех това...

19

Анонимен

преди 1 година

И е бил прав.

18

Елтън Джон

преди 1 година

Кво ти пука?

17

Анонимен

преди 1 година

Когато децата се пускат по цял ден без контрол по улиците, от малки с всякакви компании и не им се говори кое е правилно и добро, да се напътстват с правилните думи, улицата ги повлича и в повечето случаи резултатът не е положителен! Не децата са виновни, а родителите!

16

D0htxhfx

преди 1 година

Правилно

15

Анонимен

преди 1 година

Не те знам кой си, но явно баща ти е прав

14

Роза

преди 1 година

Не трябва да има дискриминация към обратните,но и не трябва да бъдат толерирани!

13

Анонимен

преди 1 година

Прав е баща ти

12

идиокрация!

преди 1 година

Счупи се светът. Дърг пергиш се вайка как баща му го обиждал преди десетилетия, в Нова Зеландия махат от учебниците Шекспир, защото бил империалист, в Германия Гретето позволило да възстановят атомните централи и Шолц козирувал, на Острова уволнили и забранили повече да практикува водещ биохимик за туит, че само жените имат маточни шийки - изпортил го негов транс колега - бил обиден, дискриминиран. И това само днес.

11

999

преди 1 година

А причината да е гей е , че 2 правен от баща алкохолик и майка, израснала в мизерия, тоест недохранена и най- вероятно и двамата родители плюс бабата, са били наркозависими. Много жалко. Всичко това се отразява на психиката на детето на несъзнателно ниво и то иска да се разграничи от това да е мъж/ баща като неговия собствен. Много дълбоки са причините.

10

Анонимен

преди 1 година

Ами, то природата те е обидила, като те е направила гeй, баща ти само ти е казал истината в очите.

9

Анонимен

преди 1 година

А жалкия фигурант дали бие сина си?

8

Асан

преди 1 година

Браво от наште е :)))

7

аааа не бе

преди 1 година

Правилно, даже е трябвало да те утрепе с правата лопата!