44

ЕлисаветаБелобрадова

преди 1 година

До МинаващНе се ли сещаш, че хотелиерите регистрират 200 легла заети от украинци, а реално я имат 20 легла, я не. Ето ти далаверата. Калинка Константинова с придворните-Мариана Тошева, Янита Манолова и Димитър Киров направиха далаверата.

43

Евро-ЛИБЕРАСТ

преди 1 година

Хора дарявайте си ако имате по-луксозни къщи и домове, както и заплатите на украинци и на Зеленски, за да получим потупване одобрително от САЩ и Зеленски и Евро-ЛИБЕРАСТ Антлатиците !!! Туй е най-важното и да не забравите ЕВро директивите от Евро КОмисарки да живеете на тъмно, студено и да не се къпете. Слава Украине !!! Кой не скача е червен !!! Само така.

42

Защо? Зеленски?

преди 1 година

Тоя Зеленски еврейн върти милиарди парични потоци - ЗАЩО ТОЙ НЕ ПЛАТИ СМЕТКИТЕ за ХОТЕЛ на Украинците ?? ААА аааа ЗАЩО?

41

Българо Убийци

преди 1 година

В тази криза и инфлация държавата е против българите !!!

40

Калашников

преди 1 година

До Минаващи: За *** ли ни имате? Какво като е за български хотелиери? Защо нашите деца не почиват безплатно, а цяла година ще събираме пари, за да ги заведем на почивка? Защо нашите родители не отидат безплатно? Докога ще сме на принципа "Болен здрав носи". Това не са бежанци, а курортисти. Дано им приседнат! Дано Господ ги накара да си платят по друг начин, те и най-вече продажните небългари от властта, за които българите са на последно място!!!

39

Анонимен

преди 1 година

А карловци на фургони и контеинери

38

Анонимен

преди 1 година

аре преселението от Укрия пак да започне, да карат зимата на топло

37

Анонимен

преди 1 година

Варненските молове живеят основно от харчовете на украинците, ние сме вземи да им плащаме масрафа.

36

ЕлисаветаБелобрадова

преди 1 година

Мариана Тошева и нейните две кученца Димитър Киров и Янита Манолова-най-некомпетентното ръководство на ДАБ.

35

Ку-Ку

преди 1 година

Това са цели 1000 новогодишни куверта в петзвезден хотел във Велинград. Да, драги зрители, хотели в забутан град се правят че имат 5 звезди и продават на цени като че ли имат 6 звезди. Сигурно и тия хотели получават държавна помощ. Нищо че една единствена нощ преспиване във ВИП апартамента, плаща месечни заплати на двама от персонала

34

тя

преди 1 година

Тази " времена помощ " май си стана постоянна ! Докога ? !

33

Анонимен

преди 1 година

Кво ревете кат руснаци пред мобилизация, на прощаване с мaйкити си! 8 милиона лева помощи са по левче от всеки българин! Стиснатия човек винаги е мизepник!

32

Минаващ

преди 1 година

То бива,бива простотия,но чак пък толкоз!!!Не четете ли бе хора. минаха 8 месеца от първите помощи за БЪЛГАРСКИТЕ ХОТЕЛИЕРИ.Още един път-ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ХОТЕЛИЕРИ.НЕ за украинските бежанци.За 3-ти път ще напиша. Помощта е за българските хотелиери.Тези които приютят украински бежанци в хотелите си.Предишния път българската държава даваше по 40лв. на всеки БЪЛГАРСКИ ХОТЕЛИЕР за приет бежанец украинец.

31

Тенгри кан

преди 1 година

Кви ви каах, оня ден?:))) Дайте координатите на Путин през Ленчето Митре-фенова , а две ракети и сички на хотел в "Слънчев бряг"!;))) Ша ги и в тирикатите!;)))

30

Анонимен

преди 1 година

ЩО ДА СТОЯТ ХОТЕЛИТЕ ЗИМАТА ПРАЗНИ? А? А?

29

Безделника

преди 1 година

Ето това е политиката на Кирето, за Украинските граждани има парички а за българските семейства подаяния.СРАМММ !!!

28

Анонимен

преди 1 година

Купейките кат завиждат за сл. бряг, мое ги пратим в Одеса на разменни начала!

27

Хах

преди 1 година

Хотелиерите като са толкова загрижени, да настаняват безвъзмездно украиницте. Изгониха ги на 31 май като кучета от хотелите, за да си настанят туристи и сега зимъска като няма никой дай пак да точим от държавата. Аман !

26

Хах

преди 1 година

Има стотици бази на държавната администрация, МО, МВР, БДЖ с хиляди легла. Защо украиницте се настаняват в частни хотели и плащат с бюджета за това ???

25

Анонимен

преди 1 година

Не е ли по-правилно да се дадат пари на пострадалите хора от наводненията,а не на тия ***,настанени в хотели,а на нашите сънародници,откараха фургони!Това е повече от възмутително и грозно!Гадове!!!!