14

Шишо

преди 1 година

Да даваш пример с лична карта докато говориш за дигитална култура някак си ме кара да се замисля, какво точно те прави експерт и кой те определи като такъв.... Да затрудниш достъпа до сайт на президентството, което едва ли някой посещава едва ли е заплаха за националната сигурност. Същото важи и за останалите засегнати. Голям шум за нищо.

13

Много хора

преди 1 година

нямат необходимата ОБЩА култура,камо ли дигитална или каквато и друга да било там!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Знанията и уменията за ползване на битова електроника НЕ са култура. Бъдете така КУЛТУРНИ да използвате думите с тяхното истинско значение, а не да вменявате вина.

11

Анонимен

преди 1 година

Как да бъдат бдителни. как да не дават данни? Където и да се отиде, сметки, пратки, все ти вкарват данни в компютър. Нека спецовете по киберсигурност първо да ограничат злоупотребата на "новинарските сайтове" , които влизат в личните компютри на хората.

10

Анонимен

преди 1 година

До Виготура, цена?

9

Нека започнем от:

преди 1 година

Много хора имат нужда от каква да е култура!

8

Анонимен

преди 1 година

Ей, "експертите", не се правете на умни! Става дума за сигурност, а не за някаква култура! Кой позволява по същество да се сканират лични подписи по куриерски служби, мобилни оператори и къде ли още не! За каква култура става дума? Става дума за целенасочено събиране на лични данни, направо златна мина за злоупотреба дори от настоящи служители на съответните фирми, да не говорим за бивши. Много високо технологични напират да стават някои. С благословията на кой?

7

Анонимен

преди 1 година

а изобщо имат ли някаква култура? Не само дигитална, а изобщо някаква?

6

Анонимен

преди 1 година

Бдителни? Личните карти се развяват в офиси и чиновнически институции като чаршафи на простир! Искат се за щяло и нещяло, щото видиш ли без това няма как... Достатъчно е една камера да има с хубав zoom и най-късно догодина идва съдия изпълнител да ти гепи жилището... GDPR оная ми работа!

5

Бай Дрън

преди 1 година

Цифрова култура, цифрова.

4

А още повече

преди 1 година

Нямат никаква култура.

3

Дигитален про стак

преди 1 година

Всички лични и фирмени данни вече изтекоха, добре че се забавиха с дигиталната здравна карта.

2

Дони

преди 1 година

Просто Гaнe и Gaнювuцa sa редко пpocтu...

1

Значи народа

преди 1 година

е виновен за вашата некомпетентност,драги ми ЕксперДе?!?