25

Ъъъ

преди 1 година

Искат да го екстрадират, за да могат да го пуснат без обвинение

24

знаят те

преди 1 година

Знаят самоличността на хакера..Трънци!

23

Анонимен

преди 1 година

Не се бях смял отдавна така.

22

Обективен

преди 1 година

В Русия има строг закон за хакерството - не можеш да станеш такъв,без да се регистрираш с трите имена,точен адрес,семейно положение и номер на банкова сметка. И тези данни задължително се подават при извършване на хакерска атака в България. Когато се атакува друга държава,се използва така наречения VPN ,чрез който може връзката да бъде непроследима. А иначе ЦРУ би завидяло на бързодействието на нашите служби.

21

Динев

преди 1 година

Оставете сега проруските просташки коментари по важното е че уж от според тях братска страна,се случва въпреки че официално не дадохме оръжие на другите руснаци,всъщност нашата Дружба превключи още когато дойдоха Андропов и Горбачов н власт,безплатните братски доставки преключиха още тогава спряха да изкупуват и българските ни цигари и домати,но някой *** тук не го знаят

20

Емо

преди 1 година

И за такива безсмислени искания в прокуратурата вземат заплати с четири нули отзад.

19

ДА

преди 1 година

Хахаха-с наща съдебна система,нещата ще се наредят веднага!То на милиони българи лъснаха личните данни през НАП,а шефката беше на почивка и нищо не стана,сега ,егати еженето!

18

до 17

преди 1 година

Личи си, че си правен ***. Опита също се наказва. Прочети НК.

17

Анонимен

преди 1 година

От умрял писмо.

16

И как

преди 1 година

по точно да стане това? Той ли да дойде или да ни го пратят с мейл? Откачена работа!

15

Перник

преди 1 година

Голям майтап сме...само на македонците може да ни искаме нещо такова поне за момента на всички останали може да ни поискаме нещо друго!

14

Мда

преди 1 година

Много е вьзможно да е украинец деиствал от територията на руската федерация , саботажите са често явление по време на война

13

Какви институции има

преди 1 година

Какви институции сме имали.... Хакерите работят от вкъщи, не се крият зад разни проксита по-целия свят, НО БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ знаели чак адреса му.... Неща дето Интерпол и ФБР трудно намират. Ех такива институции им трябва на Европа, няколко часа след атака да знаят къде живеел Хакера. Хвала на Българските ИТ специалисти.....

12

Анонимен

преди 1 година

Разследващите знаели пълните данни за самоличността на хакера. Пръстови отпечатаци ли е оставил? Явно е малолетен и пръстовите отпечатъци са му ги взели в родилния дом.

11

Анонимен

преди 1 година

Направени били неуспешни опити за блокиране на страниците на държавни институции,медии, телекомуникационни компании, летища и банки. Няма нанесени щети, не са изтекли и лични данни. Детска работа. Малолетен е. Начинаещ.

10

Калеко Алеко

преди 1 година

Разбира се, че кремълските военнопрестъпници няма да уважат искането ни, но ние сме длъжни да го направим ... престъпленията от какъвто и да е характер не трябва да се толерират, а престъпниците трябва да се преследват ... тези които слугуват на кремълският престъпен режим, трябва да бъдат посочени и издирвани, да се крият като мишки в окопите си в блатная, а когато изпълзят от там да бъдат залавяни и съдени, за тях цивилизованият свят ще бъде затворен ... !!!

9

Асан

преди 1 година

Хакера на Тиквата нали го фанаха със 60 милиона у чували от Хемус гейт :)))

8

Чук и Гек

преди 1 година

1. Да ви убедят, че Русия е враг!2. Да усвоят пари за кибер сигорност!3. Хакера е най вероятно някъде тук!4. Ако е в Магнитогорск, то много загубен този хакер!? Кой разумен хакер ще напада институциите в събота подир обед, когато всички компютри на администрацията спят! Ще ги атакува точно днес, понеделник от 09 до 10.30 часа и по друг начин!

7

Фашистка

преди 1 година

България да го ду ха. Смяяях България искала от Русия

6

Анонимен

преди 1 година

Ще ми се спука смешката от хилене. Колко е удобно за всичко да се обвини Русия хакера да не би да е сноудън