109

Анонимен

преди 1 година

Когато дойдат гладните години, все пак ще останат 240 прасенца за народа...

108

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНАТАРИ БЕ НАВЕДЕНИ?

107

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ЛИ НЕ ВИЖДАМ ЕДИН ПОЛОЖИТЕЛЕН КОМЕНТАР?- А ТОЯ НЕ ЧЕТЕ ЛИ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ЗА НЕГО, А И ДНЕС БГ. ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ПОКАЗВАТ ТОВА МЕКО"ТЕЛО.

106

ЖалкиНищожества

преди 1 година

Ако преди четвърт век СДС-Шайката не беше изкормила държавицата ни,не беше разрушила държавността и не беше опростачила и деморализирала нацията ,приличащият на мравояд "герой" отдавна и дълго време щеше да рендосва нара в хотела на Бай Ставри за престъпления по Глава Първа от НК.

105

Анонимен

преди 1 година

ДБ просажници и безпринципни нагаждачи. Беззначайна партийка.

104

Анонимен

преди 1 година

Маджо, Бобоков, все доказани авери на Ристо Буйкикев. В коалиция с БСП, ДБ се прояви като антиевроатлантическа партийна. Иванов не е в позиция да се стреми към властта.

103

Алооо

преди 1 година

Ти що не си на фронта, нали си украинофил, какво правиш още тук? Вземи и онова комунистическо гномче атанас атанасов да си докаже званието генерал и гледайте да не се връщате. Може да се върнете, но само в чувал.

102

Случаен минувач

преди 1 година

Докато е бил правосъден министър, се е кланял доземи на Борисов. И веднага е почвал: Да, господин министър-председател... Както желаете, г-н министър председател... Веднага, ще бъде направено, г-н премиер... Раболепие и поклони! А сега го плюе!

101

Анонимен

преди 1 година

За съжаление се очертавала трудна зима...Нали твоите хора от Козяк ни докараха до това положение, щото в Европа като задуха тук идва торнадо...Сега ти натиснаха бутона да лаеш за оръжие, както и на ония нещастницi от герб...Първата им работа след като зарабити народното събрание...Само заради това заслужавате един здрав шут и в канала да гниете, при другите политически трупове...

100

Сиси

преди 1 година

Христо иванов ти си паднала отдавна на колене и ближе сладоледа на американците как не те е срам да лъжеш и да пропангандираш фалшива информация не путин се е придвижил към запада а западните държави се придвижиха към руската границаАко си българин ще трябва да се опиташ да помириш двете страни да не се избиват един между друг забравяш че там е стара велика българия и вложка българия не можем да даваме оръжие нашите братя да се избиват

99

Анонимен

преди 1 година

Умен и красив. Да Бе, да, Българийо!

98

Кико

преди 1 година

Така е щото не ме избрахте МЕН!

97

Стела

преди 1 година

Негодник!Подloга на олигарси и мутри

96

Случаен минувач

преди 1 година

Ицо, ти си един пишмaн юрист, завършил с тройки, по втория начин. Кой те знае дали и не си плащал за изпити. Безспорно си връзкар, защото и бате Гойко те направи министър на правосъдието... Ти удобно забравяш това. Както е казал Радой Ралин: Колкото по-пpocт, на толкоз по-висок пост! Така е тука, за жалост! Но какво реално можеш да вършиш? Да, можеш да караш лодка. Ами стани лодкар! И не се изказвай неподготвен, защото пак ще станеш за смях!

95

Жельо Желев

преди 1 година

Кога народа ще започне да избива предателите като тоя . И е добре д се почне с Паси . Колко ще му дадът на човек 5 или 10 години за насилие над животно щото тия е трудно да се нарекът хора

94

фифи

преди 1 година

Докато такива *** като Ристю са на политическата сцена така ще е

93

Анонимен

преди 1 година

Това го знаем от над 30 години ми изненадайте ме с нещо по различно.

92

Анонимен

преди 1 година

...и ти носиш огромна вина.

91

анонимен

преди 1 година

Ристо да отговори точно и ясно, без да увъртва, защо не иска да управлява с ГЕРБ, но няма нищо против да управлява с комунистите на Нинова и "новите" лица на ПП, като например другарят милиционер Рашков или чалгарят Радостин Василев.

90

СМЕХ...

преди 1 година

Тоя е пълен въздухар...