93

Анонимен

преди 1 година

Какви ли не ги плещят родните ни неофашисти днес. Стигна се дотам да твърдят, че най-жестоките санкции срещу евреите по време на Втората световна война преди 9 септември били комунистическа и семитска пропаганда, че партизаните сами били рязали главите на своите другари, а полицаите и жандармеристите, които са ги намирали, какво да ги правят горките, освен да ги забият на колове и да ги показват за шоу на населението! А нелегалните сами горели къщите на близките и ятаците си. И 50-те хиляди награда за партизанска глава били измислица!

92

someone

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯИ цъфнахте и вързахте като си я махнахте в Ямбол нали? като мина с влака през града е като руина след бомбандировки.

91

someone

преди 1 година

скапани талибани сте, за 30 години само разруха и рушене.

90

123

преди 1 година

Спрете се бе хора. Паметници се правят за отминали неща, за загинали хора. \тези, за които е направен този паметник никой не ги е питал искат ли да дойдат и да си оставят костите в България. Лесно е днес да съдиш вчерашното, че е грешно. Дайте да махнем паметниците на Аспарух, че не е водил още 500 км. по на югозапад, та да бяхме сега в южната част на Адриатика. Тези еднодневки искат да блеснат с НЕЩО. Гарантирам ви НЕСКЪПИ. Ще ви забравят, преди да сте се прибрали в къщи.

89

Анонимен

преди 1 година

Пази Боже от деца на комунисти, каквито са тези от ДБ. Кога станаха калайджии, кога им почерняха ду...шите. По цял свят пазят паметниците като културно наследство, било от и от тежки моменти в националната история. Нашите демокради нищо не постигнаха освен да рушат, за да се докажат като правоверни атлантици. Гузна съвест.

88

Мая

преди 1 година

А Альоша, кагда?

87

Кикп

преди 1 година

Няма място за агресори в България! Да го подарим на Вучич, той я момента е в поза "партер"

86

Анонимен

преди 1 година

по принцип, да. В София такъв паметник няма място, но тези къде бяха 30 год. Защо паметника не беше демонтиран по времето на СДС? Сега, след 30 години, дали ще го махнат или не е все тая. И не само този паметник, а всички паметници на армията - освободителка

85

П.К.

преди 1 година

Верно. Паметника на варварските бомбардировки над София трябва да бъде разрушен.

84

А за

преди 1 година

паметника на американските летци нещо?Не е ли време да го заменим с този на Цар Освободител, барем си дойдат нещата на мястото..Да знае Народа кой е истинския му освободител..

83

ДБ - фашисти

преди 1 година

Всички от Даеба *** - ДБ ,барабар с техния Христо - Щристо,първо разкопаните и есхумирайте останките от гробовете на бабите си дядовците си и им разбийте паметниците и след това мислете и обсъждайте махането на паметника. ДБ - продажни проамерикански мекерета!ДБ - проамериканска ***!

82

Анонимен

преди 1 година

Призивът към FUNдъкова е само един: ОСТАВКА!

81

Анонимен

преди 1 година

Проблемът не е само в това, че паметникът е символ на една отминала мрачна и унизителна епоха в историята на България- червената армия осеободителка, която се оказа окупатор на страната повече от 45 години. Докато този паметник ( и този на Альоша в Пловдив) ги има и са под специална грижа, Путин ще намира основание да счита, че може да се разпорежда тук, а Митрофанова ще счита, че българското правителство й е подчинено!

80

СМЕХ...

преди 1 година

Бойкикевите надувки , са му семейна черта....ЧИСТО КОМУНИСТИЧЕСКА!

79

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

СЪГЛАСИ СЕ БЕ ФАНДЪКОВА ....ХА,ХАХАААА.....БОЙКИКЕВ ГОЛЕМ ГО ВАДИ , АМО НЕ МУ СТИСКА ---АЙДЕ ДА ГО ВИДИМЕ ЩО ЗА МЪЖКАР Е ...!!!

78

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Ние в ЯМБОЛ още преди 30 години си махнахме ,,Съветската жена-регулировчик,, и знам,че ще ни последват и останалите градове.

77

Анонимен

преди 1 година

Тоест ДБ е фашистка партия,а Костов нацист.Факт.

76

Анонимен

преди 1 година

Ха ха .... "Дай България" - гласът на разума, както твърдяха в изборната си кампания! Ама какъв разум, тези са кукли на конци, в празните им глави няма капка разум. Някакъв куклен театър от безочливи национални предатели, отдадени на една единствена кауза - да служат на чужди интереси, с меркантилна цел.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Сталин не е пращал УКРАИНЦИ!!! Трети украински фронт е съставен от руски войски, в които има и малко украинци естествено. Фронтът се нарича УКРАИНСКИ не защото войниците в неговите армии са били украинци, а защото е създаден и насочен за освобождение на Украйна и на юг. Не се излагайте с тези глупости, които пишете. Разбирам, това е в резултат от реформата на образователната ни система, но гледайте фактите.

74

Анонимен

преди 1 година

Съветската армия е многонационална, а Сталин нарочно праща украинците да освободят България, за да не дразни сегашните жълтопаркетници и ***. Украинците са пратени в България, а беларусите в Германия. Бягайте да слагате цветя, за да не чуе Запада, че не подкрепяте Трети украинския фронт.