60

Лаврентий Берия

преди 1 година

ГЕРБ може да ускори този процес само ако неучаства във властта по никакъв начин и под каквато и да е форма - тоест въобще да не участват на избори никога и разпуснат партията си завинаги !

59

Само с ГЕРБ

преди 1 година

Сме получавали средства от Европейския съюз. Нито цент при другите!

58

Анонимен

преди 1 година

Най-полезният ход за Герб е да се саморазпусне )))

57

Анонимен

преди 1 година

И нови избори какво. Ще ни мотаят безкрай. 15% бариера и това е. Но няма да си го гласуват.

56

баба мара

преди 1 година

получавате мандата и веднага го връщате хич не се бавете и не губете времето нахората герб и дпс и траншовете от ес какво мислите ще остане за народа

55

Злото

преди 1 година

Са "изчегъртващите" - ДБ са отрочето на Командира Костов - човекът разграбил България и Кръстник на българската мафия, която подарил Нефтохим Бургас (най-модерната и голяма рафинерия в Европа на чифутските руснаци от Лукойл, Рамадан Кънев предаде Македония - в неговата резолюция срещу България пише да регистрираме сепаратистката ОМО Илинден, да е ризнаем македонскоти малцинство в България, ЛГБТ и какво ли още не, Пинокио на Маджо, Кирчо и Кокорчо са изпечени мошеници, Корнелия Техноимпексова.

54

Анонимен

преди 1 година

Леви и десни да се прегърнат братски! Време е!

53

Анонимен

преди 1 година

Лъжата за левчето за бензина лъсна грозно в спечелилите от ГЕРБ. Техните хранени хора, които пращат всеки ден по телевизиите имат еднолевова амнезия. Газът поевтиня, намери се решение от служебния кабинет, сега чакаме ГЕРБ да свалят и бензина с левче, защото само те могат и знаят. Те отидоха в Катар да търсят газ, защото знаеха, че само от Катар не могат да докарат и да не пуснат газовата връзка с Гърция. Големи комедианти са.Боко може да има успешно телевизионно шоу всеки ден.

52

Анонимен

преди 1 година

Нека видим герберските калинки, за забавление.

51

Анонимен

преди 1 година

Тия алчни партия искат нови избори ,но народа вече не иска да гласуват включително и аз и много познати ,още сега се канят да приемат в сл.бряг по хотелите украинци мързели и алкохолици ,на нашия гръб ,така че много за българите тия не мислят а за чужди граждани ,герба ,ПП ,ДБ това са предателите на народа ,хора ако има други избори вече не гласувайте

50

Аноним

преди 1 година

Няма правителство Радев управлява до 2025 год нали вече е Радев на власт неговият а отбор промяната е

49

Анонимен

преди 1 година

Макак така бе герберунгели? Нали ВИЕ свалихте правителството с претенции да сте можещи, знаещи, умни, опитни. Чакаме да решавате кризи сега, инфлацията овладяхте ли, войната спряхте ли, бензина левче кога??

48

Анонимен

преди 1 година

До 45 и къде ще ходиш приятел на твоето място че вкарат украинци ,както виждате как им се кланят и им плащат в 4...5 звездни хотели безплатно ,кой българин е ходил три месеца безплатно на четири звезден хотел на Сл.бряг !!!

47

Анонимен

преди 1 година

Герб ПП и ДБ са пологи на сащ и ще вкарат украинските фашисти отново в България да живеят безплатно на гърба на българския народ ,много нахални украински гадове марш при Путин тай да ви хране

46

Народеее????

преди 1 година

Джендърска ви е политиката която водите заедно с пп бсп дпс и възхода.33години развратна евроатлантическа политика и последствията в България са катастрофални!

45

Анонимен

преди 1 година

И калинка Екатеринка се изходи.И това нещо ни беше министър на външните работи.Що ли се учудвам,щом кърджалийската....беше шеф на парламента,значи всичко е възможно.

44

Мда

преди 1 година

Дано никога повече не преживяваме ужаса - герб , пп се оказаха сьщите за жалост а уж щяха да премахнат модела и да изчегьртат това зло

43

Анонимен

преди 1 година

Nova kandidatka sa magistralata

42

На Катерина,

преди 1 година

ПП и спряха "подпорната" стена.Сега единственото ,което я интересува е ГЕРБ пак да я пусне и направят хотел.

41

Анонимен

преди 1 година

Най-добре ще е да ставаме Президентска държава. И без това през последната година кабинети назначавани от президента са управлявали по-дълго от редовен. То се видя, че кабинет неможе да се състави от парламента.