278

Не народ а...

преди 1 година

Мда, с баш айдука начело нищо добро не очаква държавата, държавният бюджет ще потъва в частни ръце и имагинерни покупки на американски морално остарели бойни хвърчила.

277

Анонимен

преди 1 година

Голям евроатлантик е тулупа.забрави га строй турски пАток и подаряваше кученца на Путин

276

ХАХАХА

преди 1 година

То реално наще толупи няма какво да правят в Парламента, помъкнали Зеленото протеже на криминала Бай Дън.

275

ЛОЙКО КЮЛЧАН

преди 1 година

Крайно време е герберунгелита да напълнят затворите,а геберастията да бъде официялно призната като болест.Църквата да анатемоса родоотстъпника Боко.

274

ИСТОРИЯТА

преди 1 година

До Калеко Алеко __ КРИМ Е РУСКИ, А КАЛЕКО АЛЕКО ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА КУД-КУ-ДЯ-КА КАТО ЯЙЦЕТО ПРЕД КОКОШКАТА!!!

273

Анонимен

преди 1 година

По вероятно е да се подосетиме като им знаеме чесните чекмеджета, аСансерите, тераСерите и асвалтсерите тия хубосници да подложан на зеленияглис динена *** и да го злепоставят пред хората които му дадоха толко много , пари оръдия и други военни багажи. Само по този начин ГЕРБ може да си осигури поне 200-300 000 здрави привърженици. По всичко намирисва че най подло като бандеровските изомрудниизроди ще подкапичнат вдетенясания култур масовик

272

Анонимен

преди 1 година

Не сме държава, а разграден двор! Ако един я дърпа напред, 10 дърпат нззад....Как да се случи промяната?

271

Ралица

преди 1 година

Защо се възмущавате българи аплодират Киро Асенчо Корнелия Ицо Радев две години тези сбиротеци рушат държавата А вие и се възхищаватеинфлация жестока пропадане на всички нива държавност нула престъпления рушащи се пътища ток горива газ няма кой докара всичко това и българи кой трябва според вас да нормализира държавата кой ви е крив и на кого се сърдите и кой ще се нагърби с тежката задача да управлява сега къде е юмрукът държавност нали беше СВАС СЪМ какво ви помогна кал пропадане невиждана инф

270

emiiii

преди 1 година

Да, те депутатите вече си вдигнаха заплатите,вдигнаха си пенсиите, основно на държавните служители, дето един лев осигуровки не са внесли. Сега е момента нашите самозабравили се властимащи, които не знаят, че има хора и извън София, които се чудят лекарствата ли да платят или друго, сега трябва да поканят украинеца да ни говори какво?!? Но пък, за награда ни готвят още - нови цени на домакинския ток...Те проблем с цените нямат, народа да яде пасти.

269

Анонимен

преди 1 година

Да вземат да се разберат да свършат нещо съществено и важно за българите. От кланяне пред чужди държави за лична изгода, забравиха, къде се намират и за какво са избрани /от нищожен бр. Хора/, но все пак избрани.

268

Анонимен

преди 1 година

И за какво тези употребени пам *** рси нан американското посолство ГРОБ- Стани Да седна ще канят небръснатия, не мит и нагъл наркоман от Украйна??? Каква ни е ползата от неговата ръбеста физиономия в НС? НИКАКВА. Ползата е за САЩ, чрез техните прислужници от тези две партии да изцицат пари и оръжия за своята марионетка.

267

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ врещеше кога изгониха руските дипломати , а сега кани Зеленски.

266

Валери

преди 1 година

Сериозно предложение. Щом са решили да поканят Зеленский тогава да поканят и Путин. Да им организират една видио дискусия и ще влезнем в световния видиообмен. Ако нещата излезнат извън контрол тогава им спираме нета и връзката прекъсва. Щом Ердоган маже да ги събере значи и ние можем. Слава на България.

265

стар чвор

преди 1 година

Няма по- големи *** от нашите ....

264

ПРЕДАТЕЛИ ЖАЛКИ

преди 1 година

Бандеровската хунта на този военен престъпник тероризира Бесарабските Българи от години, сега Бесрабските Българи биват насилствено мобилизирани и изпращани на фронта ПРОТИВ волята им !!!! Защо слуги жалккки про-западни не защитихте Бесрабските Българи !? Защо не им дадохте Български Паспорти !!!???

263

Прекалиха

преди 1 година

Кой е Зеленски,та да ни говори при откриването на НС?Водени от желание да покажат двойствената игра на БСП,която уж е евроатлантическа партия,а всъщност е като Възраждане-русофилска,ГЕРБ се изложиха с това нелепо предложение.Да бяха поканили висш чиновник от ЕС-разбирам,но Зеленски омръзна на всички с напушения си глас и постоянните си искания и обвинения ,че не му се дават оръжия да разпали IIIСвВ.Разбирам някои действия на ГЕРБ,но с това прекалиха.

262

Проституиращ

преди 1 година

Я, оня с юмручето , да излезе пак на площада и да поведе масите към нова Промяна ! Останалите проституиращи пак да тръгнат с гайдите и вувузелите да огласят и да възхваляват Рундю и това , че разтури, съсипа и загроби България !!! Да гние в ада , проклетникът!

261

Анонимен

преди 1 година

Сега въпросът е дали има дъно за падението на т.нар бг политици - именно дали някой от тях пряко или косвено ще каже край май неще прекалихме със слагането, ли...нето, ла...нето, гъл...нето. То не бяха знамена покани в парламента. Така де и най-закоравелите ***..ли сигурно в един момент ги заболява г..за. Дали ще се намери нашенски политик който ще го заболи г..за и ще каже стига? Разбирам, че е състезание кой по-навътре ще го.. ама го извадете поне за малко бе. колкото да се изсе...те.

260

Анонимен

преди 1 година

Наркомани си имаме и тук, за какво са ни украински такива?

259

Анонимен

преди 1 година

Парламентът да гласува присъединяване на България като автономна република на Украйна