245

Явор Захов

преди 1 година

F 16 - model 1976г спрян от производство 2002г. Цена около 12 000 000 USD.За нас обаче стария модел е по 120 000 000 $ Това е само едва 10 пъти - 1000% надценка. А автобуси за градския транспорт в София по - 1 200 000 лв. а цената му е 144 000 лв. А ?????? Балъците сме ние.

244

Затвор за виновните

преди 1 година

Да се накажат престъпниците и диверсантите унищожили стотици Български военни самолети вкл с резервни двигатели,части и оръжия.. ДА се провери как изчезнаха МИГ 23 .От интернет пдоават че супер мощните F18 стрували 22 000 000 $ всеки.. А престъпниците подставени на власт в София начело с Борисов платили авансово за ОПАСНО ВРЕДНИ Ф 16 по 120 000 000 $ вероятно без оръжия..

243

КИРИЛЕНКО

преди 1 година

ДоТИ СИ ПОРЕДНИЯ ЗАБЛУДЕН *** Анонимен

242

Анонимен

преди 1 година

Радев пак показва колко му пука за Украйна и Цивилизования свят, след войната ще се чудим защо на никой не му пука за България и ще се чудим защо сме последни в Европа.

241

Анонимен

преди 1 година

До msmХахаха! Като не искаш да се "снишаваш", отивай на фронта да се биеш и с очите си да видиш какво е война , а не давай наставления на нашите политици, от такива *** като теб, стигнахме дъното. Или може би искаш да въвлечеш и други държави и подпалиш Европа? Няма да стане!

240

Анонимен

преди 1 година

От Киев казаха,че Зеленски е заложник на англичаните, семейството му в Лондон , също са заложници, затова не може да му се вярва на нищо, Украйна не се управлява от украинци и украинците са заложници в собствената си страна, заложници на Киевската фашистка хунта, с хора взели заложници, как ще се разговаря? Игнорирайте ги! Занимавайте се с вътрешните ни проблеми и ги решавайте, Зеленски трябва да се маха и Украйна да се върне при истинската си майка - Русия, защото друг няма да се погрижи за тях

239

msm

преди 1 година

Геополитическата ориентация е в основата на всеки просперитет и благоденствие или бедност, мизерия и терор! Г-н Презиент, нима не го разбирате?! Снишаването е порок от миналото, който води след себе си сивота, корупция, терор срещу свободомислещите и цвета на нацията!

238

Анонимен

преди 1 година

Върви на фризьор че си заприличал на банан.

237

Анонимен

преди 1 година

ДОКОГА ХОРАТА ЩЕ ТЪРПЯТ ЧУДОВИЩЕТО И ПРЕСТЪПНИК БОЙКО , ДА СЕ ГАВРИ С ТЯХ И ГИ МАЧКА И УБИВА, ОГРАБВА, ДОКОГА , БЕ ХОРА, ДОКОГА? ДОКОГА? ДОКОГА? БОЙКО , ТИХОМЪЛКОМ ПОСЯ С ТРУПОВЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО СИ, УБИВАХА ГИ ЧРЕЗ ЛЪЧЕНИЯ, ДОКОГА ЩЕ ПОНАСЯТЕ ТОВА?

236

Анонимен

преди 1 година

Напишете кратък справочник какво желаете да пишем тук.

235

Ива

преди 1 година

Импийчмънт за льотчика!

234

Анонимен

преди 1 година

импийчман за руския радев, анулирам си двете гласувания за теб

233

Анонимен

преди 1 година

Ако войната до границите ни не е проблем, не знам какво друго може да е. Тези наду пените на изток не се знае кога ще им вкарат някоя ракета. Тези дето ги изстрелват, най-много обичат такива цели, че са най-лесни. Вижте как *** гледа Ердоган в очите с уважение, щото той не е от наду пените.

232

Keine Grippen

преди 1 година

А истинсският ни проблем е липсата на Грипени. Повече грипени ни трябат. Направо не се издържа без грипени, не знам как досега сме съществували без никакви грипени.

231

киро-факиро

преди 1 година

В крайна сметка какво изясниха т.н. ни служби. Камиона не бил влизал в България. Ами няма и как щот от март камиони с руска регистрация не могат да се движат в ЕС. И толкоз.Ами един 40 футов контейнер с едни 23 тона фолио от които 10% хексоген,дето е минал от Русе до Бургас и от там на ферибота до Поти Грузия нищо не казват. Само че всичко било законно. Егати изяснението.Проблема е чи тоягата има два края,и ферибота прекарва тирове и в обратна посока.Когато гърми Арсенал или ВМЗ пак е законно?

230

хахаха

преди 1 година

ДО ХОРИЗОНТА И ОБРАТНО БЕЕОМ МАРШ!

229

бг

преди 1 година

*** и селски пъдар, който се прави на цар

228

Протестиращ

преди 1 година

Вижте в сайта на НСО Юмручния си е поръчал брониран мерцедес за милиони левове ! Добре че няма бронирани грипенчета !

227

Случаен минувач

преди 1 година

Именно Радев разедини народа. Той първи наруши Конституцията, вдигайки юмрук. От него започна това разединение сред народа. Президент - разединител! Така че сега ще си сърба, каквото си е дробил.

226

Анонимен

преди 1 година

Има само един по-истински проблем от говоренето на Зеленски пред русофилското сборище наречено НС и това е импийчмънта на президента Радев заради негодност да си изпълнява задълженията поради служене на чуждата държава Русия.