29

Анонимен

преди 1 година

Папагали

28

Анонимен

преди 1 година

Провалени и позорни старци. Совхозника и ченгето-дребосък с психични отклонения. Хага ви чака, омразни същества

27

минск

преди 1 година

Беларус е една гаща плява. И България е тръгнала по тоя път

26

Jas

преди 1 година

А на тоя само малко да му дръпнат конците от Кремъл и той подскача 2м високо. Буратино на конци, кукловода му пък гном. Тя Украйна малко проблеми си има, че с него ще се занимава. Ако обаче отново пусне руските о.рк.и през южните си граници, ще му стъжнят положението.

25

Анонимен

преди 1 година

Ако случайно се стигне до III-та световна война, Беларус първа ще го отнесе. Така, че много да внимават!

24

да бе

преди 1 година

забравихте как в Боков Матрялистан всички неудобни биваха подслушвани, бизнесите им прибирани, тикани в болници и арести, докато не кандисат, а недоволните бяха бити по площадите - и то без военно положение. и затова ли бяха виновни руснаците, или сами си избрахте спасители?

23

?!?

преди 1 година

Жалка история , Русия губи и насъсква други държави да заплашват Украйна. Тъжно

22

Лаура Кьовеши

преди 1 година

След време в половината райони на Украйна ще се заселят около 2 милиона евреи. За това е цялата работа, ама хората са доста слепи. Това е война срещу нас червено-кафевите. Така викат на славяните.

21

хахаха

преди 1 година

Ами завалийката като знае че приятеля му *** му е съсед и с право се притеснява за териториалната си цялост на страната.Току виж пияниците от Кремъл са се объркали и анексирали половин Беларус.Колко му е да врътнат един референдум набързо и готово.

20

Анонимен

преди 1 година

6, съседите на Белорусия Литва, Латвия и Естония влязоха в Еесовската Зона и станаха нормални Трибалтийски умирати. Правителствата на Трибалтийските умирати забраняват на своите граждани да влизат с коли в Белорусия, да зареждат на белоруските бензиностанции, да си купуват белоруски храни и други стоки от белоруските супермаркети.

19

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко айде махай се бе. 30 г. крадене не ти ли стигнаха? То не са майбаси, то не са мерцедеси, тесли, то не са дворци, то не е лукс. Айде стига бе, в гроба ли ще ги носиш всички тези неща?

18

Анонимен

преди 1 година

Белорусите нямат никакво желание да умират в Украйна.

17

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко свика заседание на Съвета по сигурност, на което говори за "ясната заплаха за Белорусия от страна на киевския режим и неговите поддръжници на Запад". Той заяви, че ако белоруската земя бъде ударена, отговорът му ще бъде такъв, че руските въздушни удари от 10-ти и 11-ти октомври ще се сторят на агресора като погалване с перце.

16

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко вече става смешен. Украйна щяла да завзема Беларус (за пореден път). То вече неговото "Сега ще ви покажа откъде Украйна се е готвила да напдне Беларус" е мем в интернет ("Сейчас я вам покажу откуда на Белорус готовилось нападение")... Те беларусите не го искат "законният" диктатор. 30 г. на власт в Беларус... Като другият "законен" диктатор в Русия 20 г. на власт в Русия...

15

Шотландски боец

преди 1 година

Дядовците Путкинс, Луканкашенко и Ердо, са изпята песен. Тея дядовци на по 70, мислят че живеят в началото на 20 век, изчаткали тотално, избиващи младото си поколение. Но хората осъзнават, че въпреки недостатъците на Демократична Европа, тя живее много по-добре, от диктаторски те режими на дядовците убийци на деца.

14

Смях

преди 1 година

Тия могат само да джафкат. С тия велики 60 хиляди войника не могат да завземат и пет села по границата.

13

Анонимен

преди 1 година

Нервните гноми се гушкат...каква идилия...

12

Анонимен

преди 1 година

Русия и Беларус ще завартят Украйна на Хайдушко чеверме!

11

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко няма много акъл, ще свърши като Кадафи..

10

До 8

преди 1 година

Пасков ти ли си?