17

Анонимен

преди 1 година

По дирите на учителя Путин.

16

Анонимен

преди 1 година

Е тука се уляха доста! Само тяхната гледна точка!, лошо за Турция, цензура не бива да има и то особено за медиите, България го е приживяла преди 35 г. медийния вакуум!

15

Анонимен

преди 1 година

Тук пък е демокрация и нямаме такъв закон - дезинформацията си живее свободно навсякъде.

14

хмм...

преди 1 година

За съжаление думата демокрацията се превръща в *** дума... Зад думата демокрация и свобода на словото, САЩ си крият агентите в други дуржави, които ги ползват в удобен момент за сформиране на управлението в дадена страна. Медиите се дуржат от западните страни...

13

хмм..

преди 1 година

Аз гледам турска телевизия и мога да кажа, че там се говори всичко. Всеки си говори каквото си иска. Даже има хора които говорят говорят открито в защита на ПКК, виновна за смърта на хиляди. И ако това не е свобода на словото, вече незнам каква е следващата стъпка ??? В ЕС или САЩ да сте чули една дума в защита на ИД ??? веднага следвват санкции или затвор.....

12

Анонимен

преди 1 година

ТУРЦИЯ СЧУПИ ОКОВИТЕ НА МЕДИЙНАТА ПРОПАГАНДА

11

Анонимен

преди 1 година

Обикновен фашизъм! Тотален цифров контрол и официален шербет от СМИ, чиято основна функция вече е само манипулацията. Министерство на истината, полиция на мисълта... Лъжата е истина! Властта, в ръцете на най-богатите нравствени кастрати...е ядрено оръжие. Лудостта е глобална. Имаме ли шанс?

10

..

преди 1 година

Много хубаво са се сетили за Изтока и техните вековни традиции в пропагандата и ограничаването на свободата на словото.Тези "маневри", като забраната на "дезинформацията", обаче, ги научиха от Запада, които от своя страна имат богат, вековен опит в обличането на тиранични практики в приемлива терминология.

9

Джорджева

преди 1 година

Турция се превръща в Русия. Върви по пътя на терора и тероризма. Разликата е, че Тирция има мощна армия, за разлика от вторите в света

8

Анонимен

преди 1 година

Ами айде световния джендарм УСА да ходи да ги демократизира малко, ако смее

7

Анонимен

преди 1 година

И Ердоган е поел по пътя на Путин. Не му се отразяват добре срещите с руския диктатор. А в Турция има доста демократични хора, които само го чакат да направи някоя голяма простотия, за да го свалят от власт.

6

Анонимен

преди 1 година

По този закон у нас една мисирка нЕма да остане неприбрана на топло.

5

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Като гледам...босфорски сапунки,медиите им са много...свободни. Всеки може да...наклепа друг и даже да го...арестуват от полицията по непотвърдени факти. Явно сега нещата ще се...коригират и редовите граждани да...дишат спокойно.

4

???

преди 1 година

И какво ни интересуват нас ...............нормалните хора тия турски драми???

3

Анонимен

преди 1 година

Диктатура......................Ердоган...........мустакатия и луд султан скоро може да бъде свален с преврат............америкканците си знаят работата!!!

2

ДИКТАТУРААА

преди 1 година

Мръ...с....наааа

1

?!?

преди 1 година

Тръгват по Руският модел. Вожда да може да влиае на медиите другите не да са под заплаха от затвор.