26

До 6

преди 1 година

'Щото да се ожени за ганьовец ще е шестица от тотото. Масово със шкембета, оплешивяващи прогресивно, зле в секса, смяна на настроенията непрекъснато, като жена в цикъл, без пукнат лев и желание за развитие.

25

До Анонимен 16

преди 1 година

Имам по-различни наблюдения. Про.сти жени манипулират мъжете си чрез елементарни хитрости или изнудват наивници, като усетят, че те имат чувство за чест и дълг. Много мъже се поддават, не знам защо. Що се отнася до гро.зотията, точно тези момичета се омъжват най-рано, защото си знаят, че с времето по-красиви няма да станат и бързат да хванат някой свой връстник-аджамия чрез теста с двете чертички. Хубавиците имат основателни претенции, но често се провалят, трудно се намира стойностен мъж.

24

Явор

преди 1 година

А жените пък харчат всички заплати на заможните си мъже за разни аксесоари.

23

Анонимен

преди 1 година

Инфлуенсъри.

22

Прилича ми на Кирче

преди 1 година

Стила му е същия

21

Народна поговорка

преди 1 година

Те ти булке Спасов ден.

20

Истанбулец

преди 1 година

Ако бяха арестували и всички жени завличали мъже с пари, почти нямаше да има жена на свобода!

19

Кире

преди 1 година

Е то всички трябва да ни арестуват:) То какви неща сме обещавали. А пък политиците само какви неща обещават. Ама това не е подсъдно. За сметка на това е подсъдно да предлагаш услуги без ръце срещу облаги.

18

Хемус

преди 1 година

И честно да ви кажа това е истина!Една позната изгоря с тридесет хилки по-същата схема!Показа ми Фернандо,някакъв мазен и лъскав американски ***,бил капитан далечно плаване с униформата и т.н!Замаял я в някакъв чат и давай,понеже имала излишни пари!

17

Totenkopf

преди 1 година

Хахаха, не се учудвам все пак и пачки от балконите се мятат!

16

Анонимен

преди 1 година

По техните глави-с техните камъни.

15

Анонимен

преди 1 година

а повечето момичета са имунизирани срещу бъдещи неприятни неща като щастлив брак и дълги щастливи връзки с две неща: гро зо та и прос тотия:))))

14

Анонимен

преди 1 година

Да направи еди пикап курс като излезе от затвора то е ясно че ако съдията е мъж че този мъж няма да лежи и ден в затвора

13

Тодор Колев

преди 1 година

До Театър Сълза и Смях ... това са златотърсачки, ама са се наиграли. Жалко че са им върнали парите. Само аз Тодор Колев в Дами канят умеех да взимам парите на наивните госпооици :_)

12

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Ехеееее.....много моми за женене в тази нашата държавица бре!

11

Малкото Слънце

преди 1 година

И водачите могат да бъдат подведени. Трябва да си отваряш очите на четири.

10

....

преди 1 година

Заслужават си го,сигурно навремето и на нигерийския принц щяха да пратят пари

9

Анонимен

преди 1 година

Малко им е било. Евала, на пича!

8

Анонимен

преди 1 година

В социалните мрежи всички мъжаги са много активни. Някое красиво момиче да качи една по-шикозна снимка и айде. Даже предлагат пари за кекс.

7

Микаела

преди 1 година

Много измамници има. Да си само момиче днес е много опасно и винаги ни дебне риск защото има всякакви навсякъде. Вървя си вечер и ми спират разни за да ми правят комплименти и съмнителни предложения...в инстаграм също ми пишат с предложения и ако е някое наивно момиче и се върже може да пострада.Така че внимавайте.