53

джо

преди 1 година

Точно този образ най - малко може да даде достоверна информация, камо ли да направи смислен анализ. Даваха, хора в Киев, които си правиха селфи, весели на фона,на взривения мост. Я сега да ги видим къде са им селфитата на фона на разбичканата инфраструктура.

52

Анонимен

преди 1 година

Който е чел история знае , че русия обича да избива своите и да обвинява някой друг като претекст за война. Нищо ново под слънцето от импрерията на пияниците....

51

Бай

преди 1 година

Какво им става на гербаджиите? Съвсем са изперкали и тоя също. Оттеглям си вота със задна дата. Никога повече, станали са големи я'стреби, къш! Къде им остана умерения тон, националния подход? На следващите - под 4%, заедно с ДБ и ПП. Бай, бай при Байдън!

50

111

преди 1 година

Той Путин си е взривил и СП. Затова не допускат Русия при разследване на инцидента. Достъпът ще и бъде разрешен, след замитане на следите. Това е демократичното американско правосъдие. Но накрай ще го изядат, защото не разбират колко е търпелив Путн.

49

Анонимен

преди 1 година

До Карибски пирати. Тия теми не ги коментират медиите. Вчера Вежди Рашидов попита защо медиите не питат говорящите по важните теми и водещата го репликира но после пак си питаше политкоректно. А снощи и Борисов се разграничи от умереното изказване на Вежди Рашидов. Нама смисъл ние сме в едно НПО коректно поведение и никакво друго мнение няма значение.

48

0,

преди 1 година

,,ЗДРАСТВУЙТЕ РИБЕТА,,

47

Анонимен

преди 1 година

Русия си преглътна за предишните диверсии на нейните бази на Крим когато бяха унищожени самолети и боеприпаси. Общо дивериите на руска територия са били над сто. Но за моста чашата преля и отговора беше правилен. Украинската страна сама си призна за взривовете хвалеха се и заплашваха. Горделивоста е вредна !!!

46

карибско питие

преди 1 година

То е възможно и Украйна да взривява жилищните си сграда, за да насъсква хората срещу Русия? Кой спря разследванията за лабораториите и Ковида? Защо няма виновни за Ковид? Защо няма съд за убииците на Кадафи? Как се завземат бизнеса, защото те свързват с някои? Какво стана с Венецуела? Какво стна със Сирия? Какво стана със Северна Корея? Какво прави Турция в Ирак и Сирия? Коментирайте и тези теми.

45

История

преди 1 година

Укронацистите сами се похвалиха с взрива, пуснаха пощенски марки и се снимаха в Киев с плакати от радост. И после Русия си го е взривила? Колкото бомбардировките на Донбас и на ЗАЦ, тези съвсем за кре.тени ни взеха ;))

44

Мдаа

преди 1 година

Вьзможно е някой да е исценирал - чекмедже вместо гардероб с пачки

43

баба мара

преди 1 година

поредната прос-то-тия на герб

42

Анонимен

преди 1 година

Този има ли 2 мозъчни клетки? Първо - не се нарича "инсцениране", защото реално е повреден мостът. Второ - как Русия ще има нещо общо, при положение че в Киев бяха изкарали снимки на взривения мост минути след случилото се и то с грешен брой експлозии?

41

Анонимен

преди 1 година

Демек като световния търговски център в кравистан..

40

Алекса

преди 1 година

Ми да лично Путин е натоварил камиона хо хо смешници с вперен поглед на Запад

39

Все пак

преди 1 година

Интересно какви материали по несъществуващия взрив иззеха от митницата.

38

Анонимен

преди 1 година

ЦРУ са гангрената на САЩ.От тях ще се споминат щатите.

37

Защо

преди 1 година

Защо бе хора ни тровите с *** като тоя. Една пропаднала личност,крадец и мошеник,срам за пагона. Да,добра герберски *** е но това не е в негов плюс

36

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е в ЦРУда престанат да си бършат задните части с БЪЛГАРИЯ.И ТОЗИ ПЪТ ОСИРАНЕТО ИМ Е ГОЛЯМО, КАКТО И СЪС СЕВЕРЕН ПОТОК 1 И 2. ТАЗИ КЛОАКА ТРЯБВА ДА СИ СМЕНИ ИМЕТО,ЗАЩОТО Е ПОЗОР ЗА САЩ.

35

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е в ЦРУда престанат да си бършат задните части с БЪЛГАРИЯ.И ТОЗИ ПЪТ ОПИРА НЕТО ИМ Е ГОЛЯМО, КАКТО И СЪС СЕВЕРЕН ПОТОК 1 И 2. ТАЗИ КОТКА ТРЯБВА ДА СИ СМЕНИ ИМЕТО ЗАЩОТО Е ПОЗОР ЗА САЩ.

34

Анонимен

преди 1 година

В атентата срещу Кримски мост ясно се вижда дългата и оцапана с кръвта на невини хора,ръчичка на ЦРУ.А Русия е със съмнение за участие и на България.А щом и Ватикана се намеси,това значи,че и там ни смятат за терористи,така, както и когато пак ЦРУ извърши с помоща на италианската мафия и един турски гражданин атентат срещу Папа,Павел-втори.Тогава пак беше замесена и България,само че от Западните служби.И един невинен българин бе държан в затвора без съд и присъда(Сергей Антонов).