11

стам

преди 14 години

ех Марио докаде я докара. От трънта на глог и пак незашисим! Браво! Ако те изберат пак ш другото НС ще се спукащ от палнота. Само че вече и Яне нчма да те спаси. Вземи си почивка / дебелариума те чака.

10

преди 15 години

И в тая партия ще се напълни с мазни ***, като че ли и тези които си ги има не и стигат. Аман от ПАРТИИ ,ПАРТИЙКИ, И РАЗНИ ТАРИКАТИ- КРАДЦИ НА ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА.

9

Даскалеску

преди 15 години

съглася , че горепосочения мазню е една от емблемите на крадливото в правителството на Иван Костов . Както и Бисеров и Данчо Ментата , но тъй като последните са при Амет сега ( той си събира *** като него) , и *** въобще не ги споменават .Щото , нали , от техните ръчици хляб ядат , и от тяхната помийка ***......

8

преди 15 години

na toq ne my li vikaha - Mario Jeta...det brum4e6e s jetove po moreto

7

Vuicho Vanio

преди 15 години

Дано не се пос*ерат или пръснат от ПОМАГАНЕ, че като го гледам как се е угоил на там отиват нещата!

6

I

преди 15 години

НЕЗНАЕЛ МОТИВИТЕ НЕ СИ СПОМНЯЛ ЗАЩО ГО ИЗГОНИЛИ ЕГАТИ ***.ПОЗНАВАМ ТЕ МАРИО ТИ ОСВЕН,ЧЕ СИ ПРАСЕ,***,ОТВРАТИТЕЛЕН И НАГЪЛ ТИ СИ И МАФИОТ.НЕКА ТЕ ВЗЕМАТ УЖ СЕ БОРЯТ П/В КОРУПЦИЯ,А ПЪК ТЕ ВРЪЩАТ.ВЪН!ВЪН!ВЪН!

5

n

преди 15 години

ЕДВА ГИ ИЗГОНИХА.ОЩЕ КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ТЪРПИМ ЕДНИ И СЪЩИ МУТРИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.ЧУДЯ СЕ САМО САМИТЕ ТЕ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТ.ГОВОРЯ ГЛУПОСТИ ДЕПУТАТ И СРАМ!И ДВАМАТА ГИ ПОЗНАВАМ.***.

4

преди 15 години

tozi chovek vliza v ODS za da napravi losha usluga na SDS. NYAMA MISLESHT DEMOKRAT, KOYTO BI MU SE ZARADVAL. NAPROTIV!

3

преди 15 години

Магарински - "...поради ще се срамиш да се наречеш..." седесар? Тоя *** е надушил нещо, няма току така да се изживява пак като демократ! май е решил да стане троянски кон на Костов! Командирът в акция! само дето не осъзнава, че вече е история! Старите муцуни ще довършат СДС!

2

Сим

преди 15 години

Как добре му се е отразила държавната софра!

1

заввъщане

преди 15 години

Тая отвратителна мазна *** не си намери масто на ***. Смени 100 партии и пак не го свърта на едно място. Само гледа като лалугер и се оглежда от къде може да изкочи някаква далавера. Как не се натъпка и как не се задави от плюскане. Сега се връщал в СДС... Отвратително гнусно същество. Ми то в тази партийка основно само такива като тоя останаха един файтон.