13

Крим

преди 1 година

Русия изтече милиони емигрират на Запад и на Юг Путин погребават тук.

12

от ЮАР

преди 1 година

Айде и дружба-та отече! Много добро развитие на нещата. Европа напълно скъсва всякаква зависимост от московлука. Петрол и газ, руди и суровини е пълно навсякъде по света. Проблемът единствено е в периода на пренасочване на потоците и се вижда, че Западът се справя доста по-бързо от предвиденото. Желязна завеса към Русия, пълна изолация, там, да си разменят удари помежду си и да се оправят - техния Русский Мир не ни интересува, нито засяга. Цял свят е против бандитите. Не приемаме колхози.

11

Анонимен

преди 1 година

Поляците са противняци

10

Анонимен

преди 1 година

Прекалявате с конспиратизма, просто полячета са ритали мачле след даскало, чукнали са го и се е разтекъл.Както 8 години в Донецк нямаше обстрели, просто им гърмяха климатиците и бойлерите на хората.

9

Анонимен

преди 1 година

Германия започна да става много силна икономически последните 20 години. Господарите и от САЩ решиха че е дошло време да я смачкат малко и да и покажат че все още е окупирана държава. Да не вземат германците случайно да си помислят че са велика сила и пак да тръгнат да правят някоя глупост.

8

М

преди 1 година

Как мислите какво би се случило в света ако случайно някое съоръжение на САЩ претърпи такава щета? Мисля че веднага ще бъде атакувана някоя набедена държава по въздух и море с ракети. В сърцето на Европа се взривяват газопроводи за газ , за петрол мостове над море и никой нищо не казва. Иначе пропагандата на Путин е всеобхватна, той води хибридни и кибер атаки срещу ""цивилизования"" свят . Той е терорист и т.н. Под носа на ЕС се извършват терористични актове но ЕС си трае защото са "" правилни"

7

Анонимен

преди 1 година

Сърбия нали разчита на Унгария да и доставя петрол по Дружба, явно нема да се случи :)))

6

Анонимен

преди 1 година

Сега убедихте ли се, че всъщност САЩ е голямото зло. Целящо да разпали война в Европа. А не Русия!

5

Анонимен

преди 1 година

И как това се случва "случайно" в НАТО-ски държави? В Дания СП 1 и 2, в Полша "Дружба". И като знаем, че САЩ командват НАТО, другото е пълнеж, значи всички тези "инциденти" са дирижирани пак от краварите. И за какво, за доброто на ЕС? Във Франция май се усещат - Френският министър на финансите Брюно Льо Мер заяви в понеделник, че Европа не бива да се подчинява на "американското господство", тъй като става все по-зависима от американския втечнен природен газ (LNG).

4

Анонимен

преди 1 година

Както върви накрая не Русия, а Германия ще обяви война на Полша.

3

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще се окажат прави анализаторите, които твърдят, че войната е всъщност Израел и пуделът им Щатите срещу Германия. За кой ли път.

2

Факт

преди 1 година

Със страшна сила искат да вкарат Германия и Евросъюза във войната.От 3 дни навсякъде тпускат фейкове че са били думнали и немскто посолвство в Украйна.Тия нацита ще направят голяма беля ако не Вовата не ги думне много скоро.

1

Анонимен

преди 1 година

Руснаците пускат гранати ,,лимонки,, и където гръмне по трасето.