53

хах

преди 1 година

До Карлуково брат не ти е силна икономиката. Япония, Италия и САЩ са с огромни външни дългове пък са от най-силните икономини на планетата. А финландия е супер държава спрямо много други

52

Анонимен

преди 1 година

Пресен пример: Американски генерал от авиацията говори, че е възможно в БЪДЕЩЕ да се пръскат наночестици в атмосферата а да се повлияе глобалното затопляне. Преводът и редакцията внушават, че това е признание за кемтрйлс и 99% от четящите изпадат в оргазъм.

51

Някой

преди 1 година

Малей.... Колко много глупости прочетох! Сега ми идва да извикам: "Журналистиката е мъртва! Да живее Гугъл транслейтър"!

50

Жоро

преди 1 година

Как може да не се набодете? Необразовани и неспособни на критично мислене Българи.'

49

Анонимен

преди 1 година

хахахаха.. стигнах до "отворено общество" и спрях да чета.. точно такива организации спонсорирани от чужди държави са отговорни за фалшивите новини и пропагандата, която се лее от всякъде!

48

Американ

преди 1 година

"Гъба" сте, щото сте rлynaви..то и в Америка е така, но малко по-малко.

47

Анонимен

преди 1 година

Народ, който 30г. избира едни и същи управници и после ***, колко бил зле е нормално и да бъде гъба за фалшиви новини и всякакви манипулации. Коефицента на интелигентност на населението, останало в тази помия наречена България, клони към нула. ДебиL до дебиL, можещи единствено да цъкат минусчета по сайтоев като този и да реват във фейсбук, как всеки 2ри трябва да бъде пратен доживот, разстрелян и тем подобни просотии.

46

Фантомас

преди 1 година

Най-големите лъжи се разпространяват от правителствата и държавния апарат.

45

Vol'Jin

преди 1 година

Не щото ако искаш война ще ти я уредя набързо ....

44

Карлуково

преди 1 година

На първо място в класацията като "най-интелигентни" са представени Финландия, които са с външен дълг около $190 Милиарда на 5 Милиона население и на практика са фалирали като държава. Същата Финландия, която си е назначила едно изперкало момиче за премиер, работило преди единствено като касиерка в супера. Същото момиче обаче произхожда от клуба Клаус Шваб, с когото има снимки в нета.

43

Анонимен

преди 1 година

Мда. Затова България гъмжи от антиваксъри. На Путин не му трябват ракети срещу България, толкова сте прости, че антиваксърската му кампания срещу Файзер свърши по-добра работа у нас , отколкото война.

42

Епа

преди 1 година

Сорос иска да втълпи на българите че са индианци .с продажни политици така ще да е .и ония с бензиностанциите с ракети начело .

41

Анонимен

преди 1 година

Боко-тиквата превърна лъжата в норма.Това е краят на скапаната Задунайска територия.Де що е бъллгарак все е тъъпак!!!Факт!!

40

Анонимен

преди 1 година

Mнoro cтpaннa e тaзи "kлacaция" нa Copocoвaтa фондация Oтpoвeнo Oбщecтвo? Ta мegиитe нa Copoc влageят изцяло eфиpa y нac и нe e тpygнo ga ce goceти чoвek, чe тe ca rлaвния фakтop и paзnpocтpaнитeл нa фалшивитe новини!

39

Анонимен

преди 1 година

Не е добре българите да се наричат медийно неграмотни, другите народи не са по грамотни! Българинът е недоверчив защото доста е страдал!, и въпреки всичко е оцелял! Това, че има различни мнения не е лошо, в спорът се ражда истината! А медиите да поднасят така новината, че хората да им вярват!, да не натрапват мнението си, а хората сами да си правят изводите!

38

Анонимен

преди 1 година

Българина не вярва вече. Пример е преди време ваксинирането срещу Ковид19, медиите направо преливаха да ни лъжат с истини как ще умрем и ние и близките. Дали повярвахме на фалшивите новини?? Не!

37

Анонимен

преди 1 година

ФАЛШИВИ НОВИНИ И ФАШИСКА ПРОПАГАНДА

36

Българин

преди 1 година

През 2022 ваксърите дават повече жертви от ковида! Факт!

35

аххаха

преди 1 година

Всички привърженици на партия *** - ДА БЪДАТ ИЗБИТИ ДО КРАК!

34

пуйката

преди 1 година

Е според отворените ще съм неграмотен медийно,защото не мисля като тях.Аз да ги смятам ли за медийни неграмотници,защото не мислят като мен?