8

Чакащ

преди 1 година

Да, то на морето тази година се видя. До началото на септември хотелите нямаха персонал. Който беше сервитьор тази година го оставиха без крака. Във всички сектори е това. Само който търси служители, го знае това нещо. Качествени хора, не достигат. Който е майстор има работа за месеци напред.

7

Адее

преди 1 година

Чобанов трябваше да каже: Предлагането на работни места взима превес. А не: Предлагането на работна ръка взима превес.

6

Мнение

преди 1 година

Работа има, кандидати за работа на ниски заплати няма!

5

Хюго Бос

преди 1 година

С други думи казано, работа няма, има повече кандидати.

4

долу ЕС

преди 1 година

33 г не можем и не ни дават да се включим във веригите на доставки на ЕС! 3 МЛН ИЗЧЕЗНАХА! само *** и проззз народ може да иска от същото .. да се родиш тук е божие наказание ...

3

Анонимен

преди 1 година

Международните компании са си изкарали кол центровете в София кое да му е атрактивното да работиш. Второ, за по-хубавите позиции става с връзки, което не е хубаво трябва да има реални интервюта, а не някакви *** да се бутат тъй като единственото им качество е да лижат подметки и така да правят нетуъркинг, защото на реално интервю и реални изпити в университета не биха се класирали.

2

морски

преди 1 година

Чоби е прав за днешното положение. Сезон 22` свърши, а не се знае какво идва...

1

Albi

преди 1 година

Само празни приказки и увъртане, кажете го на по-разбираем език. Работодателите стават все по-угоени, все по-доволни и безонразно нагли, а работниците все по-експлоатирани. Инвестиции от къде? Западния свят е яко затънал, само до инвестиции им е.