7

Хмммм

преди 1 година

5 от 6 нямат никаква представа за какво се говори в статията :) Но пък за сметка на това имат мнение!

6

таи

преди 1 година

занимават се с глупости . да почват да печатат . кредити търсят

5

Анонимен

преди 1 година

Който ги предлага той лично да си ги връща после тези заеми!

4

Augusto Pinochet

преди 1 година

НАШИТЕ ПОЛИТИКАНСТВАЩИ ИНДИВИДИ НИ ЗАРОБВАТ УМИШЛЕНО ДЪРЖАВАТА СЕ ЗАРОБВА ФИНАНСОВО ОТ АНГЛОСАКСИТЕ И ПРОГНИЛАТА ИМ ФАЛИРАЛА БАНКОВА СИСТЕМА.

3

П.К.

преди 1 година

Слугите на чужди господари - пп-то - ни вкараха в дългова спирала, от жестоките хватки на които до сега, никоя държава не се е освободила. Дълговете от този вид и мащаби са измислени по такава схема, че те непрекъснато се увеличават и НИКОГА не могат да бъдат изплатени. Това правят световните банкери и слугите им-ръководители на съответните държави, които им служат коленопреклонно. Дълговите държави повече НЯМАТ НАЦИОНАЛЕН СУВЕРЕНИТЕТ И ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДИТЕ НА ЖЕСТОКОТО ЗАДКУЛИСИЕ.

2

1280

преди 1 година

До АнонименА ти как разбра при каква лихва ги търсят, при положение че резултатите от аукциона не са оповестени? Същия аукцион миналата седмица излезе на 4.01%.Я да пишем компетентно след като се ограмотим малко, че благодарение на такива специалисти последните 2 години сме на тоя хал.

1

Анонимен

преди 1 година

Дори САЩ вече не може да намери балами тия ги търсят при такива малки лихви . Американците плащат по 3,75 за десетгодишните и по над 4 % за двугодишни щото не намират балъци а Китай кешира 500 милиарда американски дълг.Сега трябва или да печатат при падежа или да печатат за да плащат по високи лихви да се навие някой . Сметките са там.От кое ще се печата по малко.Долара влиза в няква финансова пирамида ама доходностите при акциите е мноого по зле.От еврото сега няма смисъл но ако се спука долара