43

Щирлиц

преди 1 година

Никой не ги е карал насила да стават таксиметрови шофьори!У лево.

42

Анонимен

преди 1 година

Този, който днес говори от името на таксиметровите шофьори каза една огромна лъжа - че лекарите били имали паник бутон. Не, нямат. И тях ги бият и няма кой да им помогне бързо. А лекароте не си просят боя, като копърките и някои нагли таксиджии.

41

баба мара

преди 1 година

починалият е бил с криминални регистрации как тогава е взел книжка как е станалводач на такси защо влиза в забранена улица защо вика подкрепление аутопсиятаще покаже от какво е починал толкова старци биват убивани по селата ама нямапротести защо е този двоен аршин

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40, да бе няма! Имат централно определяне н тарифите! Дори само това е монопол Забраниха Юбер по тяхно искане! Това е монопол! Хайде извадете си главите от за''дниците и стига заставахте а страната на най-низшата прослойка в обществото!

39

Асан

преди 1 година

Нещата ще се оправят когато се спре назначаването на хора с криминално минало за таксиметрови шофьори. Сега 80% са бандити и хора от гетата.

38

Анонимен

преди 1 година

Няма монопол има различни таксиджии освен това има рент а кар и тн.

37

Анонимен

преди 1 година

Този само по физиономията му давам отма 10г в централния. Кой ще ми гарантира на мен сигурност, ако по грешка се кача във въшкарника му?

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38, ето още един мрънкалник! Ами не ми пука, бе! Това са услуги. Таксиджиите са най-низшиата прослойка на обществото и трябва да има алтернатива! Идииотско е да имат монопол! Трябва да се наврат в миша дупка и да се научат, че освен права имат задължения! Включително да спазват правилата за движение!

35

Анонимен

преди 1 година

Спарка трябва да го караш освен тва колите им са смотани и малки някакви ъпчета а Юбера не знаеш на къв ще попаднеш освен тва не плащаш данъци

34

Анонимен

преди 1 година

До Факт, а може! Имам Спарк, да пуснат и Юбер :) И всичко ще се подерди на принципа напазарната икономика!

33

Факт

преди 1 година

Че ква грамотност ти трябва за да караш такси има знаци светлинна сигнализация и маркировка

32

Факт

преди 1 година

Няма държава без таксита

31

До долния

преди 1 година

Програмирането е лесно но да седиш цял ден в офис не си е работа

30

Анонимен

преди 1 година

Често такситата спират пред пешеходни пътеки.На завои на улици.На входове а улици.С това че влизат в насрещното е практика не само на такситата.Но най вероятно наглостта с която е подходил бакшиша е провокирало онези.Но защо Гешеф не е там, когато роми хвърлят предмети по колите когато българи влезат в Столипиново.Къде са правата на българите .Да бъдат бити и замеряни .Тогава Глав прокурора го нема.

29

Анонимен

преди 1 година

Голямо реване за професия, която сам си си избрал и в която почти всичко зависи изцяло от теб. Да ходят да стават програмисти, нали много лесно било и се давали хиляди, за да си клатиш краката по цял ден.

28

Анонимен

преди 1 година

Сигурност от какво? Сигурност като нарушат паривалата никой да не ги глоби или като скочат да те бият, да не им отвърнеш? Не схващам.

27

Анонимен

преди 1 година

В знак на протест вонящите на чесън,пот и махорки,щели утре ритуално да си демонтират помпите от таксиметровите автомобили и спират да доставят дрога и жрици.

26

Хм

преди 1 година

Аз пък искам 1. Таксиметровите шофьори да спазват правилата за движение! 2. Да няма таксиметрови шофьори хора с криминално минало! 3. При агресия на таксиметров шофьор на пътя да му бъдат отнети правата да практикува професията! В случая си е получил заслуженото от божия съд и не виждам защо така нагло протестират!

25

Който

преди 1 година

не става за нищо, ама абсолютно за нищо, започва да кара такси. Толкоз!

24

Анонимен

преди 1 година

ТРЯБВАТ РЕФОРМИ В ТАКСИМЕТРОВИТЕ ФИРМИ.. И ФИРМИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ. НАЗНАЧАВАНЕ САМО НА ХОРА С ЧИСТО МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ.