96

Анонимен

преди 1 година

Гешев, ти в момента сам си направи оценка на работата си ! Ти какъв си , кой ти пречи на теб и на помазаните ти магистрати , да си вършите работата?

95

Ник

преди 1 година

Гешев да квалифицира смъртта от инфаркт на таксиджията като убийство е изключителна некомпетентност и наглост! Смъртта от инфаркт е естествена смърт, не младежът му е уголемил огромното ромско сърце и не той му е предизвикал инфаркт. Така че убийство не е и е грехота да е задържан младият бял мъж. Освен всичко друго таксиджията е и в нарушение, пък и родата извикал за саморазправа! Смъртта му е логично ВЪЗМЕЗДИЕ, той си знае още за какво! А Гешев да спре да се произнася по случая, смешен е!

94

Каннддат

преди 1 година

Ако тая улица не беше еднопосочна по хрумването на някой си от общината този проблем нямаше да съществува. Нека общинарите да кажат защо точно тези улици в квартала ги направиха еднопосочни. Противни са на най елементарната логика на движението в тези отсечки.

93

НИК

преди 1 година

А теб ГЕШЕФТ няма ли кой да те подпука по ЗАКОН за даване на наклон на следствието. От къде на къде ти ще казваш че агресията е убила бакшиша. Ако същия този бакшиш РОМ се беше върнал назад в ЗАБРАНЕНАТА улица или след, като са се сдърпали с момчето си беше продължил по пъта, а не както си знаят *** да викат катуна за саморазправа, същия сега щеше да е жив или можеше да е убил момчето заедно с брат си и останалите двама, които го смляха от бой на земята. И май нямаше да ходиш във ФАКУЛТЕТА.

92

Коментатор

преди 1 година

Какъв бой? Бакшиша се е кютнал от инфаркт.

91

Смирен

преди 1 година

Гешев погледни статистиката в северозападна София, за 10-15 години назад и ще разбереш колко и ти и твоите служители сте замесени в схемите. Неработеща полиция, прокуратура и съд. Престъпници работещи с полиция, прокуратура и съд! Как ще има резултати?

90

Анонимен

преди 1 година

На българите ни писна от този цирк! Колко жалко и тъжно е ,че не се дава път на знаещи и можещи хора, а на такива който обслужват определени интереси! Това се случва във всяка една сфера на държавата - прокуратура, МВР , спорт, култура, ...каквото се сетите! Тежка съдба- интелигентни и осъзнати индивиди да се управляват от амеби!

89

Гешев слуга Боко

преди 1 година

Гешев ти си корумпиран 27059слуга на Боко!

88

Геши се е активирал

преди 1 година

Циркове , само с глупости се занимава тва момче само и само да не работи

87

ГжегошБженчешчикевич

преди 1 година

Търсил си го е! Защото когато си виновен, се извиняваш, а не скачаш на бой! Разбра ли бе, ,,Никой"!

86

Иван радоев

преди 1 година

Това е резултата от 30 години без образование, култура и толериране на простотията

85

Спиро

преди 1 година

Хора мой познат в Америка ,за една бира го осъдиха на 6 месеца лишаване и му взеха книжката.Глобата е трицифрена.Подгониха го в службата и си загуби работата.Там подкупите не вървят.

84

Загроб

преди 1 година

Като няма читава полиция има саморазправа.Всеки ден карам.Стремя се да не нарушавам Правилника.Няма ден и час без да ме засичат,изпреварват неправилно,да минават на червено,не спазват предимство.Не знаят правилника,нито им пука,че ще убият или искат човек.

83

Анонимен

преди 1 година

Когато вкарате най големият престъпник , откраднал 3 милиарда народно пари, тогава войната срещу прокуратурата ще спре.

82

Шофьор

преди 1 година

Ли е. Особено таксиметров.Работата е ясна.Пък и другите в миналото , а и сега шофьори няма нужда от коментар.*** и подобно нея управляват държавата.

81

Анонимен

преди 1 година

Гешев, що не казваш, че убитият е криминално проявен с 4-5регистрации за грабеж, побой, наркотици.

80

Менчо

преди 1 година

Към всяка цивилна оперативна група на МВР да има КАТ и следовател и експерти.Още по добре да има журналист с камера и веднага престъплението да се предава на живо,където трябва.Нека после полицаи да експлоатират ,а съда да ги помилва.

79

Калош

преди 1 година

От няколко години предлагам цивилни полицаи с цивилни коли и камери дори на реверите си да карат сред шофьорите.Нека записват,спират и проверяват 24часа навсякъде,дори по селските пътища.Ще видите какво ще стане?Жътва и леш.Ще има осъдени и вкарани в затворите.

78

Анонимен

преди 1 година

Виновни сте защото тези пияни и наркомани ги спирате и нищо - едно браво и ги пускате !!!Затова се имат за недосегаеми ,виновни сте си вие!

77

Анонимен

преди 1 година

Малее ,къв цирк е таз държава, избори печелипрестъпната организация Герб и вожда и ББ,главен прокурор издигнат от същата групировка и избран в надпревара сам със себе си,един кандидат , Демокрация е това ,Но българска !И докога ще така .....