5

АМИ..

преди 1 година

Имат с Уилям след смъртта на бабата 1 милярд-и много още,и рента от новия крал-че как да покаже на трудягите,че е достойна да стои над тях? Като им се усмихне,да подържи бебето на раята,след това да се изкъпе и да изхвърли тази рокля..Цирк.Короната се клати май..

4

Анонимен

преди 1 година

Ще мете или вече измете? И какво го сърби бай Сандьо за буля Катерина.. Стрина Данка едва хляба си купува ваща леля азе..

3

Анонимен

преди 1 година

Те поне имат болници, тук вече и това е от липсващите неща. Лъжат ни, че някой ще се грижи, но уви, ако не можеш сам си умираш. Санитари, сестри, доктори, всички гледат на пациента като банкомат. Не случайно има такава огромна смъртност. Кейт ако дойде тук, тогава ще е чудо и пообиколи родилките домове. Може да започне от Видин.

2

Анонимен

преди 1 година

Що я снимат, тези благотворителни посещения би трябвало да не са показни. Аман от позьори.

1

Анонимен

преди 1 година

Жената добре се подреди, ако всеки е финансово обезпечен като нея, всички щяхме да сме мили и добри до един. Познайте колко хора поддържат всичко около тях. Да не би да тича на работа, после да готви, да чисти, да пере, да обучава и възпитава децата, да мисли за кредити. Жива и здрава ама няма на какво да се възхищава човек.