8

Демерджиев управлява

преди 1 година

Разследвайте го.....

7

Анонимен

преди 1 година

Димерджиев, ти на заплата и пенсия ли си ??? Защото 90%от Мвр са.

6

Анонимен

преди 1 година

Смешен човек?! Тия дни непрекъснато се вре в медиите. И напомня на българите, че няма криминално престъпление в държавата, в което да не са замесени полицаи...Навързани като свински черва! Че и гласовити!

5

То е ясно

преди 1 година

Прокуратурата е бухалка а МВР Е ОПГ прекрасна България

4

Какъв

преди 1 година

..."партньор" е МВР, Бе? Това е държавна институция с определени от закона правомощия? Вие сами не сте си разследвали служителите, искате Прокуратурата да върши вашата работа? Колкото до "разследванията", има си ДАНС, МВР, Разузнаване, Главно следствено, които Радев обезглави и навсякъде назначи свои хора! Къде са им сигналите, къде са им разследванията? Или смята, че като каже "Гешев", и той не носи вина никаква?

3

Калин

преди 1 година

Полицията е невинна. Няма корупция в КАТ. Няма полицай който да е взел подкуп. Всички полицай са изключително интелигентни, възпитани и отговорни. Евала на българския полицай и неговите началници. Хвала. Народа обича полицая. Гешев е виновен. Христо Иванов трябва да е главен прокурор защото е честен, но първо трябва да му разреши Маджо и Бобокови. Защо не и те да са главни прокурори...ако може де, ако не...да се променят законите и да може...

2

?!?

преди 1 година

Първо гледаш сопствената си къща тогава говориш за другите. Та въпросът е какво стана с чадъра на дерменджиев предадохте ли тези 40 лица на прокурор? Онези дето биха " Невинни студенти" зад колоните на прокурор ли са? Онези дето послушваха незаконно на прокурор ли са. Къде са производствата? може ли МВР министър да обвини човек, че яде хора без да го вкара в затвора? Единственото което сте, че сте точни с парите.

1

остави ги тия

преди 1 година

Просто предай материалите в прокуратурата,и чакай!И им напомняй!И тогава щат не щат ще действат!