96

teo

преди 1 година

Ето нашият президент рУмен рАдев пУтинов показа, че е държавен престъпник след като Парламента взе решение да не вземаме други самолети освен Ф16, той пак продължава да е против решенията на НС !!! Такъв президент, който е нарушавал Конституцията безнаказано и е против решенията на Парламента на България, трябва да се отправи към затвора, а не да съсипва България !!! БЪЛГАРИНО ????+?

95

За 87

преди 1 година

Винаги можеш да си оближе върхъ на сладоледа. Но кое ще е върхът на времето, трябва не само близане.

94

Анонимен

преди 1 година

И тия взеха да реват, като зеления..

93

Строител-демократ

преди 1 година

Аз па искам да си купим 5-6 атомни подводници и 2-3 самолетоносача за нашите ВВС, че кат дойдат F-ките да има де къде да кацат на сигурно. Щото ако кацнат у територията ни...мое некой гелосан бизнесмен да ги открадне за личен, екзотичен круиз. То и без това тука всичко се краде...

92

ХХХ

преди 1 година

Ние американските трябва вече пак да ги платим ...инфлация е все пак ...ще ги получим след още една -две инфлации така че да ги платим в троен или четворен размер ......и накрая нама да ги получим с цел безопастност че могат да попаднат в руски ръце :)

91

Анонимен

преди 1 година

Че нали уж бяха платени....!!!

90

Анонимен

преди 1 година

А ние с какви пари ще ги плащаме?

89

Анонимен

преди 1 година

Да разбираме, че нашите миг29 и су25 ги гласят за сваляне в Украйна.

88

Стан

преди 1 година

И збравих. ПВО също( по възможност това на американците)

87

Стан

преди 1 година

Дронове трябва да купят и ракети към тях. При това много и от двете. Поне 100 дрона с 10000 ракети трявба да има армията ни

86

ДжоБаеца

преди 1 година

На Радев хвърчилото само далавери с изстребители са му в главата. Трабваше да стане пилот на пътнически самолет по-щеше да му приляга от колкото политик.

85

Анонимен

преди 1 година

Е кво се занимават с оферти, то е ясно, че ще дадем милиарди за чертежите на американците

84

Анонимен

преди 1 година

От такива самолетите няма никаква файда. Виждате в Украйна какво става. Само хабят горивото и после ги свалят.

83

Анонимен

преди 1 година

Вместо да се опитват да купят "междинни" самолети, повече свещи да палят, може след 2050 г да ни доставят "златните" самолети от САЩ. Направо може да си ги сложим в музея, защото това е най-стария самолет от този тип, който все още лети. На нас ни пробутаха модернизирана аверсия, но тя беше актуална преди 5 години и няма да струва пукнат грош след 10 г.

82

Анонимен

преди 1 година

Караме още военни камиони от соца, те самолети ще купуват.

81

Анонимен

преди 1 година

Стига толквоа финансово бреме. За какво са ни самолети, като ще ги свалят за 5 минути.

80

митев

преди 1 година

Имам въпрос към г-н Радев: Уважаеми господине, КАКВО направи ти, когато беше начело на авиацията за да не се стигне до това положение?! И защо , аджаба, отново натискаш за тези "Грипен"?!

79

СТОП

преди 1 година

Дообирането на и без това обеднелия народ, от страна юдеите, чрез техните слуги - Радев, Борисов, Паси, Петков-Асенов и сие, продължава с пълна сила! Изсмукват ни! Убиват ни!

78

Таня

преди 1 година

Акциите на щатските компании за производство на високотехнологични оръжия са в небесата. Работи се денонощно, 24/7 365 и пак не стига. Путин накара всички държави да се въоражават. Показа, че без модерно оръжие, всяка армия е нищо.

77

Laravel

преди 1 година

Трябва да се одобри и вторият пакет за Ф-16. Така през 2026 ще имаме 16 броя чисто нови блок-70. Ще сме сред първите 5 държави с такива. Само САЩ, Турция, Саудитска Арабия и Индия ще са преди нас. До тогава може да се вземат още 8 употребявани Ф-16, макар от старо поколоение. Така ще имаме 24 броя добри самолети, като 16 от тях ще са върха на сладоледа.