27

Реалист

преди 1 година

Вярвам,че Дерменджиев е честен и сериозен в думите си.Но,докато не се разтури цялото МВР...няма да има ефект. В МВР са само за заплати,рушвети, бонуси,пенсия и далавери,къде малки ,къде по големи. Който не пасва в тази схема е изгонен...

26

Гошо

преди 1 година

Само така, на престъпниците мястото е в затвора.

25

Само като чета

преди 1 година

Какво е говорил Демерджиев и се плаша сериозно. Между редувете разбирам че ще стане още по зле. Лично мое мнение че МВР Е ОПГ и преди и сега а от исказа на този господин разбирам че и занапред

24

Анонимен

преди 1 година

Поредният борец, който ще залезе скоро и ще останат празните му думи. Колкото оправи правосъдното министерство като зам.-министър, толкова ще оправи и МВР.

23

Анонимен

преди 1 година

Ами тя полицията е част от беззаконието бе, екземпляр! Екскортират пиян и дрогиран шофьор вместо да го арестуват. Как се нарича това, питам?!

22

SS

преди 1 година

Почва се тормоза !

21

гербер

преди 1 година

До 21. Е, нали уж имаме машинно гласуване, нали ЦИК не е на ГЕРБ, нали властта не е в ГЕРБ? Какво още искаш? Или и на теб гроздето все ти е кисело?

20

винету

преди 1 година

До 16. И на теб ли Борисов ти е виновен за всичко? То, наистина, 90% от политиците светят в неговата светлина и от сутрин до вечер само с него се занимават. Първо, научете се най-после, че не е управлявал 12 години, а 10. И второ, преди и след него милицията по-добре ли работеше/работи?

19

изнервен

преди 1 година

Този с глава на тиква какво се прави на много голям. Нищо особено не е постигнал и няма да постигне.

18

Кире

преди 1 година

Ама защо сте отишли чак там. В Студентски се продава свободно във всяка дискотека. А ако те мързи да се разкарваш има и доставка по домовете с такси. Бело, трева, амфети- който разбира тук се спира.

17

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Тази фуражка сама си вярва . Щом аз съм на свобода след измамите ми с банка ДСК под петолъчката на булевард " Дондуков" и кредитите, които давахме, а ние вземахме парите на безработните и тези с нулеви доходи, после тях ги караме да ги връщат, значи беззаконие си има. Приказите си вървят на тъпите и безмозъчни фуражки , защото това си е правило - фуражките не мога да мислят или в по-добрият случай са бавно развиващи се (силно се затрудняват в мислите си ) .

16

Анонимен

преди 1 година

Алооо господин министър, къде спахте за схемите по време на гласуването ?youtu.be/KFXUWRK7kakПак иставихме ГЕРБ и ДПС да си напазаруват нали ?

15

Анонимен

преди 1 година

пред блока ушевите имат си хранилка с неправилно паркирани коли, вместо да сложат знак. не ми говори глупости

14

Анонимен

преди 1 година

До 16.. Още си малък. Като пораснеш, ще разбереш колко много грешиш..

13

Анонимен

преди 1 година

За полицайте разбрахме,а за полицайките какво? Пак ли ще са на колене пред богаташи наркоси.

12

Муа ха ха

преди 1 година

Тоя дребен селсски адвокат е най-некадърния министър. Освен това много прилича на Боко като главен секретар. Ходи да се снима навсякъде. Вече почна и с Боковите изрази, че тв ги хващали пък съда ги пускал. Абе...недоказан адвокат, утре като се върнеш на адвокатската работа същите ли ще говориш.......Некадърник!

11

Анонимен

преди 1 година

Милицията на Тикв.оч,а - такава е след 12 г ГЕРБ във властта

10

Анонимен

преди 1 година

В България е пълно с хирурзи. Оперират цялата държава от морал и законност.

9

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Добре! Вземам пуканките и сядам да гледам. С полицайни като оная парцалеса и новата от околовсръсното.... хич не е на колене полицията! И в устите им никак не се мъдри ДНК-то на много крими ***.... НЕЕЕЕЕ тея двете са чисти като сълза на девица! Егаси вицовете разказвате вечер :)

8

?!?

преди 1 година

По полека с големите думи . Свърши нещо да се види и без да ти е виновна прокуратурата