35

Мен

преди 1 година

Български, написан на сръбска пишеща машина, това е така наречения "македонци" език

34

Дядо Боби

преди 1 година

Кой е създателя на македонския език??????????????

33

Анонимен

преди 1 година

Не знаех че има македонски език

32

Анонимен

преди 1 година

Не знаех че има македонски 😛

31

Алито от София

преди 1 година

Въобще не ми трябва македонци, и у двора за кучета няма да ги връжем

30

Мечкаро

преди 1 година

Абе оти у македонските църкви на стенописите писува на български.Кога замазаха бугарската зография та написахте отгоре па с кирилица,ама оно се види.Па Охрид собра 8кила злато,та спаси бугарските войници,Дека беа у плен у немците.Тогава не беа фашисти,кога изкръшихте цвекето и дръвята да ги срещате,като освободители.Помните ли?Има снимки и филми, спомени и Титовистите го знаят ,ама траят.Тия избия сума ти *** и ги пратия у Голи отток.

29

Мечкаро

преди 1 година

Абе оти у македонските църкви на стенописите подува на български.Кога замазаха бугарската зография та написахте отгоре па с кирилица,ама оно се види.Па Охрид добра 8кила злато,та спаси бугарските войници,Дека беа у плен у немците.Тогава не беа фашисти,кога изкръшихте цвекето и дръвята да ги срещате,като освободители.Помните ли?Има снимки и филми бе стомани и Титовисти,удби и секаква шлака.

28

Карчопелев

преди 1 година

Ке ревете горко македонисти,сърбомани,мекерета на *** и останалата *** на Титовите касапи.Ке дойде ден да се молите на българите джуаб да ви се даде,ама нема кой.Ке лъцате ,като магарици.

27

Анонимен

преди 1 година

За македонският език, че е наш диалект е научен факт! Сега, ако ще се джендеросваме и ще си избираме сами как да се казва езика ни- това е друга свобода, но какво общо има с науката?! Никакви компромиси с тия! Никакви и за нищо!

26

САН КЛЕМЕНТЕ

преди 1 година

НЕ МОЖЕ ДА ИЗДИГАМЕ ЕДИН ЗАПАДЕН ДИАЛЕКТ НА БЪЛГАРСКИЯ ДО ЕЗИК!!! ОДЕТЕ ДА ПЛАЧЕТЕ НА ПАПАТА...

25

Николай

преди 1 година

То няма такъв народ за да има такъв ЕЗИК

24

Дари

преди 1 година

До кога ще ни занимавате с тези промити македонски мозъци ?

23

Анонимен

преди 1 година

Македонският език е български с правописни грешки.

22

РВ

преди 1 година

Не стига че ми говори на езика макето ами и паспорт иска. Последно и евтин ток. А иначе голем го вадят тия северносмехурковци. Че нали ако тук пръцкнем ам ще се насееете

21

кристина

преди 1 година

македонския език е български език с диалект!! няма такава държава македония, всичко е България!!!

20

Готин

преди 1 година

Това не може да бъде вярно. Едва ли наш депутат ще поиска това в парламента на ЕС. Договора ни с РСМ те сами могат да го обявят за невалиден, и какво следва после. Едва ли си задават този въпрос!

19

Анонимен

преди 1 година

ЕДИН НАРОД ДВЕ ДЪРЖАВИ.ЕДНАТА КОЯТО Е ИЗМИСЛЕНА.

18

Реалност

преди 1 година

Че то няма такъв език това е български.

17

Бай Дрън

преди 1 година

Аман от техния език. Целия свят само за това мисли*как бугарите искат да заличат най-древния и звучен език-македонския. Чудно, защо самите "македонци" не се запитат, абе защо аджаба става така. Умния човек веднага му светва лампичката, че ако някой иска нещо толкова настоятелно, може би има причина за това. Те дори и не се опитват да разберат причините. Хванали са се за една коминтерносръбска сламка...

16

Анонимен

преди 1 година

Няма македонски език, така както няма македонска държава. Северномакедонците си мислят че правото на самоопределение им дава право на кражби. Много са се объркали.