107

B2B

преди 1 година

Хубавата новина от победата на ГЕРБ, е че поне на такива дядовци като Гечев няма да им дават трибуна по медиите за да дрънкат глупости. Както се вика- у лево!

106

Гумен

преди 1 година

БСП щяла да търси мирно решение Ако някой се съобразява с 5-та политическа сила може, ама надали. Професора Гечев пак вижда желаното за действително.

105

Анонимен

преди 1 година

Не е тайна, че алчният бивш президент от хунтата ГЕРБ Росен Плевнелиев е влюбен в красотите на Гърция. Милионерът от кохортата на Баце от близо 20 години е собственик на разкошно имение на третия ръкав на Халкидики Атон.Който слушка папка! Поговорката важи с пълна сила за нежния ни бивш президент Росен Плевнелиев, познат като вярно куче на своя ментор Бойко Борисов.

104

Триумф

преди 1 година

победата на ГЕРБ е пирова, а загубата на БСП е триумфална, благодарение и на Румен Гечев!

103

Огромно болшинство

преди 1 година

Огромно болшинство от българи.-Гечев , това първо е русизъм и второ няма никакъв смисъл такъв израз. Мноооого си умен, ама много, само дето плещиш пълни глупости.

102

U2

преди 1 година

Болният комунистически мозък е най-вреден за България!!!

101

БСП са гадове

преди 1 година

Глу.пак, че на всеки щеше да е пирова. На ПП на предните избори не се ли оказа и тя пирова? А иначе, вие от БСП щяхте да оревете космоса ако бяхте първи, нали, говведо червено?

100

Joko

преди 1 година

Гечев. който и да беше първи все щеше да бъде пирова победа. Въпросът е какво да се прави. Ти какво предлагаш. Пак онези никаквици дружно с комунистическите милионери и нещастниците от Дай Бъ. Та всите вкупом да си миришат зад ниците

99

БСП

преди 1 година

БСП ще стои в ътъла и ще ближе рани ! За кой ли път...

98

33

преди 1 година

Гечев ти пък къде в А група. Ти който разсипа и украде България начело с 1некадърника1 Виденов. И имаш наглостта да се произнасяш.

97

Анонимен

преди 1 година

И да паднем и да бием па ше се напием

96

Анонимен

преди 1 година

Този колкото одъртява толкова по- нагъл и алчен *** става

95

Анонимен

преди 1 година

Има огромна разлика в доходите ми и на хората около мен по времето на Борисов и сега. Сега реалните ни доходи с отчитане на инфлацията се повишиха с двуцифрен процент спрямо мутренското време.

94

Анонимен

преди 1 година

При Бойко Борисов България затъна. Останахме последни е ЕС и даже Румъния ни надмина. Пенсионерите мизерстваха. Мутрите присвояваха всеки печеливш бизнес и затова сега и бизнеса и работещите, а и пенсионерите са против мутрите. Само облажилите се от грабежа на ГЕРБ да доволни от тяхното управление.

93

Калима

преди 1 година

.. а загубата на БСП е нереална. Станете другари, хванете враговете на пролетариата и принесете слугите на капитала в жертва на червения бог Благоев на Бузлуджа.

92

Дядо Соци

преди 1 година

Да си признаем честно.При Борисов се живееше най добре. И сега народа го иска , но малките незначителни партийки отново ще го бламират , за това че не ги допуска до властта и не могат да му простят успехите. А държавата..? Майната и на държавата.

91

Анонимен

преди 1 година

Похотливия крадец - ами това е ваш Киро моля моля, освен това е и токсичен и некоструктивен със самочувствие без покритие. Иначе условия и изисквания аз му разрешавам да поставя, обаче понеже явно на ПП не им е ясно условия можеш да поставяш ако имаш над 50% подкрепа, ако нямаш тогава си мълчиш.

90

Анонимен

преди 1 година

Много съм притеснен - ако Асен Василев поеме финансите без Каримански от ИТн и без БСП и нейният най-активен член проф. Румен Гечев кой ще прави бюджета на милата родина?

89

До 99

преди 1 година

Ако на ГЕРБ е 7,8 значи за ПП са 4 процента. По твоята логика.

88

България,

преди 1 година

Която 30 години след Освобождението, се превърна в икономически и военен първенец на Балканските, България, която приюти стотици хиляди бежанци от старите български територии, България, която даде подслон, закрила и хляб на десетки хиляди арменци, бягащи от любвеобилната политика на младотурците, България, която победи държавата, която днес наричаме освободителка, България, която накара англичани и французи да я уважават на полето на честта...Ако дедите ни бяха живи, щяха да ни изколят.