9

Анонимен

преди 1 година

Жълтите павета пред Народното Събрание не ги пренаредиха, а ги разредиха и уплътниха с пясък за да може по-лесно да се вадят при протести. Планирано ще е.

8

Анонимен

преди 1 година

Герберастките метастази са навсякъде. Само абразио(чегъртане) и рязане до кокал за вас герберунки и бизнеспалячовци.

7

Анонимен

преди 1 година

по-добре не купувайте плодове и зеленчуци от Турция.Разбра се че са отровни

6

снежен чоевк

преди 1 година

Дори само за тази изцепка си заслужава хората отново да излязат на пренаредените жълти павета.

5

Анонимен

преди 1 година

Как им го побира в главата този закон за части от граничен пункт какъвто се явява пункта Капитан Андреево да бъде обект на национална сигурност,като пункта/пунктовете изцяло влиза/т в очертанията на непрекъснатата държавна граница очертаваща територията на държавата и представлява обект на националната й сигурност как сигурност на държавната власт заедно с всички прилежащи терени по границата принадлежащи към нея застроени за обслужване и функциониране на дейностите на националната сигурност.

4

Кире

преди 1 година

Този *** не знае ли, че няма такова задължение директор да уведомява някого за назначения в подопечната му структура. Но ако министъра си има негови хора, по стара БСП-арска традиция, това е друг въпрос.

3

Доли

преди 1 година

Беееее и аз гласувах беееее.

2

До Възможно ли е

преди 1 година

Възможно е, защото държавата не иска да се справи, а и защото тази частна фирма се е отчитала подобаващо толкова години на разни политици. Случайни работи там няма.

1

Възможно ли е

преди 1 година

Толкова години Държавата не може да се справи със собствените си граници!