25

аз

преди 1 година

По-скоро въпросът трябва да бъде какво и колко печели сащ от войната в украйна и от санкциите срещу русия които на практика се обръщат винаги срещу европа единствен най-голям печелив е сащ но европейските джендри не го виждат или са им залепени очите с долари

24

Анонимен

преди 1 година

"драмата в Европа", която евроженнндарите сами сътвориха под контрола на краваарите! Но така ще е докато еврожеендарските политици поставят чуждите интереси над тези на народите им!

23

patrick

преди 1 година

Големите винаги правят пари .Дори през време на Втората световна война големите корпорации както на Хитлеристка Германия така и на САЩ имаха големи печалби от съвместния бизнес.Всичко е толкова оплетено че е трудно да се отговори еднозначно.По интересно е че вчера излезе статия на Ричард Ран.Този който направи икономическата програма на България.Китай се готви за дълга война с ...Русия.Да отвоюва териториите принадлежали на Китай а именно .Всичко до Урал да се върне към Китай.Та Китай се готви.

22

До риторично

преди 1 година

Разлика е че САЩ са създали тази война, т.е. инвестирали са и сега си обират дивиденти си.Докато Китай не са инвестирали, а обират дивиденти от обстоятелствата.

21

Риторично

преди 1 година

"Прави ли пари САЩ от драмата на Европа?

20

Анонимен

преди 1 година

Откровено се опитвате да ни излъжете, че поради спада в търсенето на вътрешния пазар, само 19 LNG кораба от САЩ са акостирали в Китай през първите осем месеца на годината, в сравнение със 133 за същия период на миналата година. Истината е, че никакъв спад в търсенето на вътрешния китайски пазар няма, а КНР многократно увеличи вноса на евтин руски природен газ. Търговският оборот между Русия и Китай се приближава към $200 млрд.

19

Кори

преди 1 година

Азиатецът ти се кланя до земята и те се хили до ушите, но между ушите си мисли "Само да ми паднеш, бели дяволе, на суши ще те направя и със саке ще те преглътна". Не им се хващайте на поклоните и усмивките на тези!

18

Анонимен

преди 1 година

А не бе, ще си печелят и още как. Там не е капитализъм и всеки да дърпа в различна посока. Там се гледа за доброто на страната, а не на отделни лица.

17

Анонимен

преди 1 година

До У бре Губеща е Европа защото тя е огромен нетен внисител на суровини, а теса доста скъпи понеже се търгуват в долари, а той поскъпна бая срещу еврото тази година, а рублата е на плюс срещу долара сметни клко е на плюс сещу еврото.

16

У бре

преди 1 година

Щом в момента Русия продава метала на 50% загуба в Азия,КОЙ мислите е Печелившия! И това е за метал! Ами газ,петрол, дървесина???

15

Китайско Торпедо

преди 1 година

Китайски кр в гз на Европа а главата и се удря в Кремълската Стена!

14

Анонимен

преди 1 година

И без войната "зелените" политики щяха да доведат до разпад на европейската индустрия и благосъстояние.

13

Анонимен

преди 1 година

Китай си препродава в Европа и руския газ!

12

Анонимен

преди 1 година

правят от всичко пари,,купуват ефтино газта от "силата на Сибир" и го продават скъпо в Европа, а нашите в.атенки им се радват. Спрат ли да имат интерес от русия веднага ги зарязват по братски.

11

Анонимен

преди 1 година

Цитирате редовно статии на Блумберг, обаче тактично пропуснахте интервюто с Джефри Сакс, президент на Мрежата за устойчиво развитие в ООН, който заяви, че САЩ стоят зад терористичната атака срещу северните потоци. Хитреци сте вие.

10

МНЕНИЕ

преди 1 година

В Цялата Разправия в Украйна , има един Губещ - ЕС .

9

Анонимен

преди 1 година

Нека правят пари! Хомосексуалните бракове не могат да ни вземат!!!

8

Председателят Си

преди 1 година

Китай в момента прави деца на Европа и САЩ! Другарят Путин ще им е кръстник, като се родят!

7

Българка

преди 1 година

То всички, освен ЕС, правят пари. ЕС прави мъжка любов, пържоли от соя, хляб от бадеми и зелена енергия.

6

Koyme Sraff Gashtete

преди 1 година

Не, за какво са им пари на китайците. Важното е да са живи и здрави.