46

Анонимен

преди 1 година

12 000 контейнера седмично ХАХАХАХА да видят колко е оборота на пристанището във Валенсия, което не е сред най големите - 14000 ДНЕВНО

45

Това

преди 1 година

Се прави умишлено за да ни вдигнат цените стига сте обвинявали Путин педа...ли не минават всички кораби от света през Черно море!!! Спекулират НЕОФАШИСТИТЕ САЩ И ЕСЕС ДА СЪБИРАТ ПАРИ ЗА ТЯХНАТА ИЗГУБЕНА БИТКА С РУСИЯ! ФАКАЙТЕ СЕ *** ПРОКЛЕТИ БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ЕСЕС И САЩ!!!

44

ds

преди 1 година

я да видим сега по икономическите закони, дали при намяляло търсене, цените ще паднат?

43

От Вселената

преди 1 година

Пластмасовите изделия направена от ПЕТРОЛ като ги заровиш под земята с хиляди години не се унищожават, докато пластмасовите изделия направени от КОНОП след една година изчезват. Я си представете Лека кола с карусерия от КОНОП и Батерия с нано частици от КОНОП удряш я с чук по стъклото и карусерията и не можеш да я счупиш. Конопената карусерия е 10 пъти по-здрава и нечуплива отколкото карусериите на съвременните коли. Но има едно голямо "НО" Петролните Производители и Компании ПЛАЧАТ!

42

Анонимен

преди 1 година

Това е добра новина. Ще намалим производстото на стокои и съответно на ***, с които задръстваме планетата. Когато стоките стават по-скъпи, ги ползваме по-дълго и не сме склонни да ги изхвърлим бързо и да замърсяваме природата.

41

От Вселената

преди 1 година

В края на октомври ще се появят технологиите на КОНОПА, които ще спасят света! Пластмаса от КОНОП, Карусериите на леките коли от КОНОП, Батериите за захранване на Ел Колите ще са направени от нано КОНОПЕНИ частици и ще изминават 1000мили при зареждане. Дрехи от КОНОП. Домове от КОНОП, Производство на Чист Въздух от КОНОП, Лекарства от КОНОП и още над 40 хиляди други изделия! КОНОПА ЩЕ СПАСИ СВЕТА!

40

ами да...

преди 1 година

ами, очаквано според мен... хората се напазаруваха като за последно след пандемията.. сега малко парички да съберат и пак...

39

От Вселената

преди 1 година

До 49 ... Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов ....отговор до другаря номер 49 ???

38

До 41

преди 1 година

Сега 67% от бг злато е в частната Банк оф Ингланд, какво ще кажеш по тоя въпрос?

37

Анонимен

преди 1 година

еми, банани само за коледа и нова година, това вече сме го играли, да му мислят инфлуенцърите и другите пръдльовци дето теглят бързи кредити за да си купят последния модел телефон.

36

До 41

преди 1 година

Да, така е, но русофилстващата младеж не вижда реалността, а кара на цитати от партийни събрания и хоремагчийски изцепки.

35

От Вселената

преди 1 година

През 1962 цялото злато на България 22 тона, събрано от народа български, по времето на Цар Борис III, заминава до Москва след като падишаха СССР дойде след 1944г, превзе България, изби цялата българска интелигенция, аристокрация, обяви селяните собственици на земя, които не си даваха доброволно земите да влезнат в ТКЗСето, за кулаци и ги вкара в създадените от тях концлагери!

34

Бай Илийчо

преди 1 година

Няаа ли търговия,рано или късну жа има стокоф дефицит! Магазините жа са изпразнят! И пари да имаш Ко жа купиш ? А бря лошу иде и тва е !

33

Бай Илийчо

преди 1 година

Е па мойту Ай кю не е могу големо от сум *** кравар,ама жа ви каа че нимой да имаш сичко ! Се от некъде тряаа ,а купиш суровини,матрял де ! САЩ фнася от Русия,алюмин,титан инак от Ко жа праат коли и самолети ? Секи се търгува с некой ! Е и язе глеам дживотни пъ кът неаам жина даам пари по уроспии

32

От Вселената

преди 1 година

Факт! Всички банки и външно търговските банки на територията на България бяха български по времето на Цар Борис III преди 1944г и България бе на високо ниво в Европа по всичко!

31

Анонимен

преди 1 година

Без Русия целия свят загива!!

30

Руснакъ

преди 1 година

За нас, руснаците, не мислете въобще. Ние сме капо при разиграването. Нищо не зависи от нас с изключение на газа, но и там ни удариха. Завеса.

29

Анонимен

преди 1 година

вече ще се минава по руския северен път, руснаците са монополист, саш реват и ще праят диверсии 10-тина години докато напълно ги изчситят

28

От Вселената

преди 1 година

Факт! Над 75 процена от външно търговските банки в българия са гръцки!

27

Нелегален

преди 1 година

Мисленето е труден процес. Доларът е и ще бъде Световна валута. Иновации, модерна и съвременна техника - приоритет на САЩ. Ишлемето - също. Търговията - монопол на трите букви. Някой вещ и с голямо АйКю да ме обори? Моля, слушам!