7

Бай Кольо

преди 1 година

Господа "политици",чухте ли речта на Джорджиа Мелони ,която спечели изборите в Италия?За просперитета на страната и народа,"трябва да изтъкваме,не онова което ни разделя,а онова което ни обединява",към всички партии в Италия.Така действат умните политици,Глупавите само чертаят червени линии и нищо полезно не вършат.

6

Joko

преди 1 година

Гос'ин "професоре",.... при сегашната даденост, НЯМА никакъв шанс за съставяне на редовно правителство ! Докато политическите ме керета не поставят националните интереси над личната си алчност за власт, изборната дейност ще продължи. Единственият изход от положението е народът да излезе с тоягите и да даде урок на самозваните "политици" !

5

О хо хо

преди 1 година

ЕМИ ТО ТОВА Е НАЙ- ЛЕСНОТО - ДА ХВЪРЛИШ КЪРПАТА!!! РАДЕВ ДА НЕ СЕ ОСЛУШВА КАНО ГЪРМЯН ЗАЕК, А ДА СВИКА ВСЕОБЩИ КОНСУЛТАЦИИ ЗА РАЗБИРАТЕЛСТВО И ПРОСПЕРИТЕТ, А ВДИГНАТИЯТ ЮМРУК ДА ПРЕХВЪРЛИ НА СЪОТВЕТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ - ПРОКУРАТУРА И СЪД! ТОВА Е ЗАКОННИЯТ НАЧИН ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА ВЪВ В.С.И.Ч.К.И. ПАРТИИ!

4

Да бе

преди 1 година

Така ви се иска и за съжаление Герб ви дава основание за това. Ако те не действат уверено към разплитане на възела той ще се затягя още. Герб имат две политически сили готови за разговори и да не ни губят повече времето. Тяхното колебание ги прави слабаци, излишни дърдорения по телевизии. Електората иска делово и смело формиране на управление, а не досадни упражнения по медиите. С какво ДПС е по-лош от БСП, които се целунаха с градската десница и не им пукаше? Днес вече няма невъзможни неща.

3

до 2

преди 1 година

Тя електронно-лъчевата тръба го е облъчила. Иначе как да си обясним, че е съветник на ватника Радев?

2

Анонимен

преди 1 година

Александър Маринов, смени си монитора. CRT не ползваме от 20 години :)

1

Накъде бутате?

преди 1 година

Има едни хора в държавата като горният, като политилог Слави Василев, като и т.н, които са откровени деструктивни и бутат държавата към политическа криза. Целта на това е на народа тотално да му писне и да узрее за идеята президентска република. Което няма да френската версия, защото сме на Балканите. Ще е тюрлюгювеч между унгарския вариант и ердоганова Турция. Време е някой да го каже.