112

Анонимен

преди 1 година

До Сачева хората избраха коалиционно правителство- НЕ хората избраха вас,вие си носите отговорността,ако ли не признайте си,че сте некадърни,и даваите мандата на втория мандатоносител !!!

111

123

преди 1 година

Дано има гербаво правителство,и този път ще приключи с линч.Оня с жипката изсече гората,няма каде да се крие.

110

Анонимен

преди 1 година

Вся власт советом!

109

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ както винаги много нагли.

108

Смело

преди 1 година

До Анонимен 106. Що за акъл даваш? Партията с 25% не може да излъчи достоен премиер та да сложи лидера на 4% партия. Показваш лош вкус или подвеждаш читателите. Янев е приемлив политик, ама толкова. Герб да се взема в ръце, за да не се упражнява никой на техен гръб. Очевидно е, че Борисов макар и да направи не малко за страната, вече е похабен. Той обаче може да помогне на партията, като излъчи достоен за премиер кандидат и да спре сплетните около ситуацията. Никой не уважава колебливите.

107

Анонимен

преди 1 година

Тая гълта пържолите цели бате, така се доказваш че ставаш, когато кандидатстваш в ГЕРБ.

106

AM-AM PARJOLATA

преди 1 година

Е това е голяма гербаджийка. Имало е лапаницa...

105

Не си интересна

преди 1 година

Поредната употребена от Лойко. Въпрос на време да я изрита като Фидосиева и Дариткова.

104

Пази се Сачева

преди 1 година

Иде коледа, да не станеш на свински сач.

103

Анонимен

преди 1 година

Прощавайте но какво не е наред с очите на това Бичме?

102

ГЛЕДАТЕ

преди 1 година

КАТО,,ЛУД КОГА ГО РЕШАТ,, ВЪН ОТ ,,ВСЯКЪДЕ,,-ДАЖЕ И ОТ ДЪРЖАВАТА

101

Не така бе

преди 1 година

До Черноризец Хлабав Така ти се иска, ама е добре да видиш статистиката от гласуването. Герб бие във всички региони на страната без 5 на ДПС. Работи върху политическата си култура или *** да пасеш козите! Не ставаш за анализатор.

100

Прощавайте

преди 1 година

Какъв е този глиган на снимката и колко деца е изгълтал за да изглежда толкова як?

99

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Наглите < По-наглите < ГЕРБ

98

Анонимен

преди 1 година

Широко правителство разбирай широки чекмеджета за повече кюлчета и евра.

97

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Фокуса ви е сгрешен. Според мен е хубаво да помислите за пластични хирурзи и за емиграция, защото след 2-3 години ще сте доста сериозно под ударите на закона. След местните избори сте аут от играта.

96

Анонимен

преди 1 година

Това е пълна наглост! Да бутнеш редовно избрано правителство преди три месеца, заедно с партии с които не се понасяш, а сега да искаш коалиция с партиите от това правителство, което свали! Тука сериазно трябва намесата на психиатри! Ако ПП и ДБ се съгласят на такова нещо са мрътви и няма да преминат бариерата следващият път. ГЕРБ да правят правителство с ДПС и ***, поне така официално ще осветлят приятелството си.

95

До Герб

преди 1 година

Хей Герб, пазете достойнството си и с това на електората! Стига сте приклякали и чукали по вратите на разни кръгове! Държите се недостойно, държите се не като победители, а като слаба и. Партия с едва 7% ви върти на малкия си пръст. Какви са тия провалени и зависими от кръгове медиатори? Нямате ли си свои? Какво се мотате и не оформяте коалиция с Янев и ДПС. С още 6 души от останалите имате кворум.Стига сте се само унижава ли! Борисов, смени си фасона и не се изцепвай крайно за войната, пречиш!

94

ВЪРНЕТЕ

преди 1 година

ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ А КОЙТО ТРЯБВА В ЗАТВОРА И ТОГАВА КОАЛИЦИЯ-ТОВА ИСКАТ ХОРАТА-КАКВО ГО УВЪРТВАТЕ ПО ,,КИЛИФАРСКИ,,

93

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

По думите й е безмислено да се правят повече експерименти и да се дават толкова пари за избори, при положение, че резултатът би бил подобен.............................Сега е безмислено , а като гласувахте вот на недоверие ,в парламент с почти същото разпределение беше много смислено.Никой няма да седне с вас на една маса да преговаря НИКОГА