58

2000?

преди 1 година

Бълха я ухапала. Поне 200 000.

57

Старшината

преди 1 година

Само да попитам, оня коалиционен партньор на Буцата, Марешки излежа ли си ефективната присъда за рекет?

56

ура

преди 1 година

чл. 70 от Конституцията

55

Алооо

преди 1 година

А дреме и на комунистическата п.тка, тя пара има от приватизационни сделки. Уплашихте я с 2000 лв. Тя сигурно толкова харчи за един обяд.

54

Възраждане

преди 1 година

Точно преди изборите в тъмна канцелария на Позитано-20 един ци-***-и-н от Максуда срещна К.Нинова и група масони начело с Г. Гергов.-Ти ли си нашето момче, попита Г.Гергов?-Аз съм ,отговори мигащо Костадинов.Готов ли си да управляваш?-Гутофсъм!-Нали разбираш.Възраждане ще си следващото превъплащение на изгубилата всякаква почва БСП.Трябва да възкресим левицата!...-Просто говори и обещавай да набереш електорат първо.А ние с рекламните маркетинг агенции материалите и комисиите сме се разбрали.

53

Внимавай в картинкат

преди 1 година

Прокуратурата да си опича акъла, щото Нинчето като нищо ще я приватизира.

52

Искат БСП заизборите

преди 1 година

Време е Нинова да пусне официално искане до ЕС, ДАНС за Държавна измяна и опит за подменяне и унищожаване на ПАРТИЯ от Кирил Добрев и прокурора.Наглеци...Иначе ако не се задейства никой, обявяване на нелигитимни и противодържавни решенията на Съда и Прокуратурата от този момент.Това означава отказ на гражданите за изпълнение на решенията им.

51

Анонимен

преди 1 година

2000 лева - това бълха я ухапала.

50

Тр

преди 1 година

Милинката да и съберем гражданите по някой друг лев да си прари Ток-а и Водара, че сега, като даде 2000лв, как ще върже двата края ;)

49

Касиер

преди 1 година

Като гепиш 200 000 000 за кратко време , а те глобят 2000 , знаете ли през кое ще ми е ?

48

модерният ляв

преди 1 година

АМИ СЕГА?ИМА ПАРИ,ИМА!

47

П.К.

преди 1 година

За такива обир-джии тази глоба е погалване с перце. Слагайте умножена по 50 пъти, да им дойде , поне малко акъл, в празните им чуто-ри.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Въобще не става дума за партийни разправии и крясъци в централата на БКП-БСП. Става дума за НЕ СПАЗВАНЕ на съдийско решение. Корнела се прави на нещастна или на лУУда, въпреки, че е юрист и знае как се процедира при съдебно решение и призовка за свидетел. Да не пропускаме факта, че Корнела води дела срещу много журналисти и политици, вкл. от собствената и партия.....дали при едно решение в нейна полза, по тези дела, пак ще призовава за не спазване на съдебното решение???

45

Анонимен

преди 1 година

Защо всички мастити политици и партии с претенции, да оставим вътрешната опозиция - тя е ясна, лаят като бесни кучета срещу Нинова? Защо към този невъобразим лай се включиха съдът и прокуратурата? Замислете се!

44

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Бълха я е ухапала. Откраднатото от синята Чума е в милиони пъти повече от глобата, която може да плати, но е такава циция,че бас държа,че ще се яви, за да не плаща.Карфица да и забодеш отзад, от стиснатост ще изкара от дебелия си з...к цял топ бодлива тел.

43

Иво

преди 1 година

Всяоа нещо има своя край, даже и едно царуване. Струва ми се, че тази жена се взема за незаменима, за най-умната. Няма достойнство да отстъпи на млади социалисти. Би трябвало вече да е подготвила свои заместници, ако е истински лидер на партия.

42

Анонимен

преди 1 година

Както каза Мишо Миков (във видимо весело настроение) тази другарка се е взела за свещена кpaва.

41

Анонимен

преди 1 година

2 000лева??? Всички в БСП са милиардери. Началото бе поставено на 9 септември 1944г. с избиването и унищожаването на интелегенцията на България и форсирането на забогатяването с хиперинфлацията през 1997г..На следващите избори - резултат 3.8%.

40

адвокат

преди 1 година

До анинимен 45 - ами не знма дали за щастие или за съжаление, но имам юридическо образование... в конкретния случай точно такава е процедурата, дали се действа избирателно е кадрови проблем, който трябва да се реши в спешен порядък, защото едни кътат злато, други раздават хуманитарна помощ, трети Конституцията я имат за тоалетна хартия, а ние измираме по пътищата от наркомани, зорко охранявани от МВР... и като дойдат избори всички сме много ербап, но финалът е deja-vu...

39

Анонимен

преди 1 година

Никой не е над закона ! А, какво стана ? Прокуратурата е сезирана за неизпълнение на Решение на Софийски градски съд. Прокуратурата какво да прави според Вас - ако замете някъде значи крие Нинова. Между другото Нинова му даде гласност, прокуратурата не го е афиширала. Аз не съм фен на Гешев, ама закона е за всички.